Mys fredag

Idag har vi vart lediga, skönt.!! Ja fick lite sovmorgon, underbart!! Mogge gick upp och tog tuwis, han började lite senare.. Så ja vaknade vid 09... Underbart skönt!! Tuwis hade redan då ätit frulle så ja fick äta sj.. Inget skoj men men.. :D
På fm så städade vi lite, städa toan, damsög och damade.. :D Tuwis hjälpe så gärna till!!
Sedan så käkade Tuwis lunch och sedan gick vi ut.. Det va lite ruggigt ute men skönt.. Vi busade, åkte rutchkana gungade och hade det vara allmänt mysigt och skojigt.. Vid 13 ca så kom Gun, vi va ute i ytterligare 1h och bara busa.. Jätte trevligt..  Vid 14 så kom pappa oxå, direkt från jobbet,, Mycket trevligt!! Vi busade inomhus då, vi fikade och hade det ännu mer trevligt.. Vid ca 16 tiden så följde Tuwis me dom hem och när Mogge kom så åkte vi och handlade nya skor till Tuwis, födelsedags presenter till Petra som fyller år imorrn, köpte även en 1 års present till mosters lilla prins.. Dom blir 1 år i November..Tiden går såå fort!!

Nu sitter vi hela familjen framför IDOL, och håller på Linda Varg..:D Hon är gryyym, eller hur?
Ljusen är tända, godiset, chipsen är framme, vinet är upp hält och vi bara njuter av tillvaron.. :D

Ha en mysig fredag..

Pössar

Från våran ute dag idag.. :D

världens sötaste!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0