Mys Onsdag

Ja idag onsdag, denna vecka verkar gå fort...

Idag jobbar ja kväll 14.00-21.45, och ja skulle även idag behöva plugga men Tuwis går före och jag vill umgås me henne hela tiden. Så hon börjar på dagis 12.30 idag.. Så idag blir det en kort dag för henne.. 12.30-16.30.. Lite lagom så där..

Imorse så åt vi frulle i lugn och ro ovh vi tände ljus jag och sessan, kändes verkligen som vi va mitt i vintern det va mörkt ute vid 8.00.. Så det va super mysigt!!!
3 dagar kvar på praktiken och det känns väldigt tråkigt kan ja säga.. Får se om ja köper någon stor frukt grupp till dom som TACK för att ja fick vara här.. Alla är ju så nyttiga där uppe så det vet ja skule uppskattas.. :D

Fick oxå klart att ja får byta praktik plats i barn och ungdoms kursen, skulle ju vara på BOND men fick byta till BAVA och det känns som en lättnad.. Ska bli väldigt skoj det me och ser fram emot det!!

Vet inte om ja sagt det men ska på arbetsintervju på måndag uppe på Åletyd, är ju vikarie där redan inom linköpingskommun men åleryd som alla vet har ju blivit uppköpt utav Attendo så ska dit på måndag på intervju. Skickade idag iväg mitt CV.. Håll tummarna för mig!! :D

Nää ska mysa lite med min sessa innan ja ska göra lite lunch till oss två..

ha en bra onsdag!!

Pöss på er

http://annaoting.blogg.se/images/2007/namnl_s_1194372464_4907706.jpg

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Lotta

Hej



Jag vet inte riktigt det är min sambo som har fixat så jag kan mmsa direkt till bloggen. Men jag tar ett kort sen skriver jag en text och skickar till ett nummer. Jag har inte Iphone men en X 10 mini. Men man gör på samma sätt tror jag.



Gå in på http://www.designadinblogg.se/ det var där han fixade det. Kolla om du hittar hur man gör.



Jag sökte på google då hitta jag det här vet inte om det stämmer men testa.



MMS till din blogg

1.Registrera ditt mobilnummer under Inställningar, Personliga inställningar, Ändra personliga uppgifter.

2.Skapa ett nytt MMS på din mobiltelefon

3.Skicka meddelandet till 72550.



Kram hoppas det funkar =)

2010-10-20 @ 15:21:54
URL: http://charlottelilja.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0