Mysig dag..:D

Ja idag har ja vart lite trött, Tuwis har ju inte sovit så där jätte bra inatt, hon somnade ju vid 18 igår och vaknade vid 02-03 nånstand och höll på att krånla i x timmar.. Inget roligt kan ja lova.. Så ja låg och drog mig till halv 9 imorse.. I soffan medans Tuwis låg brevid och tittade på film, lite morgon mys..

Vid straxt efter 11 tror ja klockan va så kom Annie och Elliot och skulle leka med oss..:D Såå skoj va ju ett tag sedan.. Vi tog en promenix upp till centrum och lunchade.. Barnen åt massor.. Efter lunchen så gick vi till lekparken och då kom även Petra och Charlie och gjorde oss sällskap..:D Trevligt..

På vägen hem eller nästan väl hemma så ville Ellioth och Tuwis gå så då började dom busa massa och ville hålla varann i hann.. Dom va såå underbart söta.. Och dom släppte inte varandras händer... Och när vi nästan va hemma så ville även Elliot hålla i Tuwis vagn, så han höll i vagnen och i Tuwis hand samtidigt som Tuwis försökte gå och pussa honom.:D Så underbart söta så det är sjukt! Väl hemma så va vi ute och lekte på gården men fick gå in efter en stund för Tuwis lät inte Elliot ha nått att leka med.. Så fort han rörde nått så släppte hon det hin höll på med och sprang och tog saken i från honom.. Och det är inte rätt.. Han måste ju oxå få leka med hennes saker, hon måste ju lära sig att låna ut även att det är hennes.. Hon får ju leka med Ellies saker när vi är där.. Men det är svårt.. Lilla gumman, det är inte lätt..

Men iaf när vi kom in så började ja baka kladdkaka och kidsen bussa för fullt.. Kl. 16 kom min stora älskling hem och fikade med oss.. Annie och Ellie åkte sedan hem men petra och charlie va kvar och lite senare så kom även Martin.. Skoj, va länge sedan man träffade honom.. Vi har käkat mat och snackat skit.. Petra/Charlie fick lite presenter från oss och från pappa och Gun och dom tackade så jätte mycket.. Av oss fick hon en overall och ett par vinter vantar och från pappa o Gun kläder.. Hon vart jätte nöjd..:D

Nu har även dom åkt hem och vi sitter och slappnar av i soffan och tittar på Äntligen Hemma efter det är det Desperate Housewifes ..:D Bra kväll..:D

Nää nu ska ja mysa lite..

Ha en bra kväll..

Bilder från dagen..:D

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0