Mysig Höst dag

Ja idag kan man inte säga att vi har vart inne mycket..  Så här mycket luft som vi har fått idag va det väldigt länge sedan jag fick...:D

Jag och Tuwis klädde på oss och gick ut vid 10.30 gick och busade vid massa olika lekparker efter det vart det ett varv upp till affären vi köpte vanlig hjärtan och lite dricka sedan gick vi till en lekpark och satte och och fika i höst solen.. Såå himla mysigt.. Och så busade vi igen, vi åkte rutchkana, gick balans gång, hoppade mellan stenar och bara busa..
Vid 13.30 gick vi in och gjorde lite lunch, stekte pankakor.. Shit va hon åt,, Man blir hungrig av att vara ute och busa.. Ja hade lovat sessan att vi skulle gå ut igen efter lunchen och självklart höll ja mitt löfte..
Ja bryggde lite kaffe och sedan klädde vi på oss igen.. Så 14.45 va vi ute igen.. Fast då höll vi oss på gården..
Hon leker så bra själv nu,, Vi bakade kakor, målade med gatukritor och hon åkte rutchkana.. Vid 16.30 så kom mogge hem och han möttes av en glad unge full av sand på gården..:D
När Mogge kom hem så passade han på att klippa gräset medans vi endå va ute..:D Så det va nog kasnke sista klippet för iår, eller vad tror ni!?

Nu sitter båda mina älsklingar i badet, jag är trött.. Har precis ätit middag..
Stod och gjorde pannbiff, sås och potatis,, Åå det va sååå gott.. Man äter det allt för sällan.. Iaf vi!!

Ikväll blir det slappa, tuwis kommer nog somna gott ikväll efter all luft vi har fått idag..:D

Imorrn måndag och jobb igen, ja jobbar kväll.. Längtar faktiskt till jobbet.. :D

Lördagen den 16 okt, åker vi till sthlm och hälsar på Milla och alex och passar på att titta på ringarna vi ska ha och beställa dom.. Och även lite shopping!!  Får se om vi nattar över kan bli så... Skojsigt..!! Har ju inte träffat milla sedan i sommras!!! Läängtar!!!

Kommer bilder här från min och sessans underbara höstdag..:D

 

 

 

Visst är hon helt underbar!! ?

 



Kommentarer
Postat av: Farmor & Farfar

Jaa ert lilla charmtroll Tuwa är helt underbar.Det kan ju bara bli en underbar liten tös med så goa rara o underbara föräldrar eller hur. älskar er <3 <3 <3

2010-10-03 @ 22:25:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0