Paradise Hotels

Ja idag va ja ju tillbaka i skolan, men det är bra idag me fram till v. 49..

Redovisningen gick väl si och så, jag va sjukt nervös, fick såå ont i magen och världens handsvett.. Ha Ha Ha Alla va så sjukt på lästa och dukitga.. Jag va raka motsatsen kan ja lova.. Men jag fick fram det ja ville men lite hakigt och osamanhängande kan ja tänka mig.. När ja bli nervös så pratar jag så otroligt snabbt.. Nu är det bara 1 prov kvar, ska försöka göra det så fort ja kan men det är lite tajt med tid pga att jag går ut på praktik på månad igen och i den kursen Barn och Ungdoms sjukvård har ja även 7 nya uppgifter som ska in innan 13 dec. samt ett prov i den kursen me.. Och dom dagarna när man är ledig vill man ju umgås me sessan.. Så får se när det blir av med proven..

På måndag börjar ja inte förens kl: 15.00 så ja tänkte ja ska lämna Tuwis på dagis vid 10.45 så ja kan plugga lite innan, göra en eller två uppgifter iaf.. Låter väl bra!? Måste ju hinna med plugget samtidigt som ja jobbar heltid..

Jag åkte med Mogge hem idag efter skolan vdid 16.00 så att både Mamma o Pappa kom till dagis va dubbel lycka, hon va inte ensam kvar, utan hon hade jätte skoj och lekte för fullt..:D Dom hade precis kommit in vart ute hela em och planterat lite i landet.. Lite tulpaner och krokus, och kameran hade vart me så vi fick se på lite bilder.. Så dom hade fått plantera en av varje.. Det hade uppskattats och det förstår ja.. För när vi planterar här hemma så ska Tuwis vara med.. Ja ska nu köpa mer tulpan lökar och plantera i helgen då ska hon få vara med hon kan ju detta nu...:DSka även plantera lite ljung..:D Fint till hösten/vinters samt köpa en pumpa och göra en Haloween pumpa utav den och ställa på framtiden.. Den uppskattde hon verkligen förra året!!!

Imorrn ledig, då kommer fia och Ellioth och elton och leker, va länge sedan men sågs så det kommer bli skoj.. Kvällen kommer vi nog bara mysa och ha trevligt ja och min lilla underbara familj..:D

Halv åtta varje kväll så sitter jag och Mogge bänkade framför Paradise Hotel och även idag men är det fler som ser det? Nån som fatta varför Leo ställde sig hos Melissa? Vi fattar inte varför, det va ju inte ett säkert val!
Och nu är det SOS västkust, riktigt bra och intressant programm.. Kl: 21 är det Lyxfällan..:D Bra tv kväll idag me, men inget slår tisdagar!!! Ha Ha Ha



ha en bra kväll

pöss på er

http://blixman.blogg.se/images/2008/krokus_05_1204839439_51037.jpg

 

http://www.blomsterfest.se/bildgalleri/Tulpaner%20tulpaner/Tulpan%2013.jpg

Finns det finare tulpaner än svarta?

Älskar dom!!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0