Svar åter igen till ANONYM..

Jag lämnar aldrig mitt barn till dagis i onödan.. Hon har vart minst på dagis än dom flesta barn i hennes ålder..
Ja håller me dig att det bäsa för barnen är att vara hemma med denns föräldrar, och min dotter är alltid hemma när vi inte jobbar eller är i skolan..

Även att jag har hem uppgifter från skolan så är hon hemma för ja gör dom på kvälls tid ist så hon slipper va på dagis.. Är det fel kanske oxå?
Hon går i snitt kanske ca 15h/veckan även att både jag och Mogge jobbar/pluggar heltid.. Vi går om varann för att hon ska slippa vara på dagis, imellan åt hämtar mormor/morfar, farmor, mormor henne från dagis dom få dagar det kan bli långa  dagar.. Så hon har det bra min tjeja..

Men det kasnke är fel..

PS: Våga visa vem du är, kan du klanka ner och lägga dig i vad andra gör och inte våga visa vem du år så håll dina åsikter för dig sj!!!!!!!!!!

http://emmestar.se/wp-content/uploads/2009/04/nasse-arg.jpg

 



Kommentarer
Postat av: Jenny

Nä, nu blandar du ihop mig med tidigare inlägg.

Jag råkade bara komma in på din blogg och svarade då en tjej som sa att hon visste någon som lämnade sitt barn tidigare med personalens samtycke. Eftersom jag arbetar med frågor likt dessa så svarade jag bara vad det är för regler som gäller allmänt. Hur du har det med din tös har jag ingen aning om. // Jenny Jonsson.

2010-10-05 @ 19:24:29
Postat av: Anonym

Alltså vad less man blir på folk som ska lägga i sig saker som dom inte vet något om. :P

2010-10-07 @ 19:42:21
URL: http://tvminnen.blogg.se/
Postat av: Angelica

HERREGUD !! Varför ska folk ens orka lgga energi på annat än sig själv och sitt jävla skitliv... För inte fan kan man ha mycket att göra om man har tid att lägga kommentarer om andras barn och deras tider på förskolan...



Jag har ändrat hämtning- och lämningstider tusen gånger eftersom att jag har oregelbundna arbetstider och många av dom börjar på tider som gör det omöjligt att lämna aimee på förskolan i samband med att jag ska till jobbet. EX dom är på utflykt, dom ska på gymnastik, det är mitt i mat/fika/mellis etc = Jag måste lämna/hämta lite tidigare än jag börjar jobba/slutar jobbet.

MEN vet ni vad? DET HAR INGEN ANNAN ÄN JAG, MIN SAMBO OCH VÅR FÖRSKOLA MED ATT GÖRA. :)



2010-10-07 @ 21:25:01
URL: http://aimeesmom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0