Torsdag

Ja idag va det upp med tuppen som gällde, och jag va inte ensam om att va uppe.. När ja kom ut från duschen så stod Tuwis i hallen och hälsade godmorgon,,
Hon ville inte sova, hon va inte trött längre.. Hon ville kolla tv.. Och absolut inte inne i sängen utan i soffan.. Så ja bäddade ner henne i soffan med täcke och kudde och satte på Tingeling.. Mogge gick ut och la sig hos henne.. Men ingen av dom sov mer.. Gullunge!!
Jag tog bussen som vanligt vid 06.. Dagen på jobbet har gått fort, mycket och göra, springa hela tiden.. Har fått lärt mig massa nya saker idag och det är mycket skoj.. Suger in allt ja kan!!! Skit skoj.. Men nu är det bara 2 veckor kvar tyvärr..:(

Vid 15.30 slutade ja och mogge kom och hämtade mig och vi åkte gemensamt och hämtade en glad prinsessa!!
Vi mellan landade hemme och Mogge bytte om och även sessan sedan åkte vi till Mantorp och mobilia.. Vi hittade 2 julklappar till sessan, skönt nu är det igång!!

Nu sover sessan efter en titt på tv och vi sitter och tittat på Lyxfällan, shit fick ju tårar i ögonen av brevet från sonen..!! Eller vad säger ni!?  Om ni ser det vill säga!!

Imorrn fredag är ja o tuwis lediga såå skönt och Mogge kommer hem vid halvdag.. underbart!! Och en mysig familje em och kväll ska vi ha med god mat!!! Mumma och ja längtar!!

Ha en bra kväll

Pöss på er


Kommentarer
Postat av: Fia

Jag såg det också och man blir ju nästan arg över att det ska gå så långt så att en son ska skriva ett brev om rop på hjälp åt sina föräldrar.... O vilken människa "tömmer" sina barns sparkonton?? Usch, jag blir mörkrädd. Trevlig helg!! Kram

2010-10-08 @ 11:09:35
URL: http://lillfia.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0