Trött Mamma..

Ja idag har ja jobbar morgon och va så trött nät klockan ringde vid 5 imorse, båda mina andra snuttisar sov som små grisar.. Ingen av dom märkte att jag gick upp och fixade här upp.. Mogge hade fått väckt Tuwis idag, vid halv 8.. Då är hon trött kan ja lova.. Och det händer aldrig när jag är hemma!! :(

Idag har det vart lagom fart på jobbet, fått lärt mig lite nytt och det är alltid skoj!!

Jag fick sluta lite tidigare för uskorna skulle ha möte och det har ju inte ha någon nytta att vara med på så ja fick gå vid 15.00 ca..
Så ja tog bussen hem direkt och hämtade sessan.. När ja kom så va dom inne och gjorde med gips.. Eller dom barnen som inte hade vart me när dom gjorde det förra gången skulle göra det idag och, Tuwis går ju inte så ofta på dagis så honva ju me idag!! Men hon va så glad när ja hämtade henne..
Och nu har vi inte vagnen me till dagis lägre för hon sover ju aldrig middag bara onödigt att släpa på den,så när man hämtar henne så tar man alltid skogsvägen hem till oss och det uppskattar hon verkligen.. Hon gillar naturen mycket bra.. och nu har dom ju natur tema på dagis och det märks för både när man lämnar och hämtar henne så letar hon löv och olika saker som naturen erbjuder.. Så hon har haft med olika blad till dagis som hon har fått lagt i deras "natur" skåp..:D Barnen verkar verkligen gilla det eller iaf våran..:D

När vi kom hem så vart det en tripp att inhandla lite smått och gott på ÖoB samt svänga förbi Tempo för att hämta ut lite paket...
Ett paket va våran bröllops banderoll som vi ska ha på bröllops festen och den va SÅÅÅÅÅ fin, både ja o Mogge va super nöjda!!
Det andra va min vinst från barntavlor från Millahs blogg.. Och den va sååå fin.. Så vi ska göra om på Tuwis rum och då kommer denna tavla passa såååå bra med en fin vit ram runt!! Super tack!!

Fick även mitt och tinas väggord igår som vi beställde från stilcompaniet.se, och idag så hamnade det på väggen i hallen inte på det stället jag hade tänkt mig från början men det vart bra!!!

Sessan ligger och sover, jag sitter och tar ett glas rött, ljuvligt gott och kollar på paradise hotel.. :D HaHaHaHa

Imorrn dag pass igen, sedan hämta testtårtorna från ankan ska bli spännande och vi längtar! :D

Ja ja ha en bra torsdags kväll

Pöss på er



Så här blev det..

 

Tavlan ja vann, visst är den fin!!!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0