Godmorgon Sverige!

Söndag morgon, man vaknar av att prinsessan kommer och ger mig en puss och säger Min mamma.. Helt underbart att vakna till.. :D

Vi sitter och äter frulle, Mogge åkte och jobbade för ca 30 min sedan.. Vi satt igår och pratade lite om att vi väldigt sällan tillbringar kvalitets tid med varann och Tuwis tillsammans då.. När vi hade en hel helg tillsammans kan vi inte komma ihåg, visst e det sjukt..
Men nästa helg är helgen innan jag går ut på APU och då är Mogge ledig iaf så som det ser ut så,, Det enda som vi har inplanerat att Leas namngivningskalas på lördagen.. :D Sedan ska vi bara vara med varan våran fina familj!! Snacka om att jag längtar!!!
När både jag och mogge jobbar skit tider då i sommras så gick man ju om varann bra för Tuwis och det är ju det som är det viktigaste.. Hon kommer alltid i första hand och kommer alltid att göra!!!

Igår kväll va vi i Ekängen och åt tacos det va mumma, Tuwis åt massa.. och hon dansade fågeldansen.. hahahah sååå himla söt och go dotter man han ha!!!

BRÖLLOPET:
Imorrn eller tisdag kommer vigselringarna att beställas.. Har nu äntligen fått kontakt med henne som designar dom.. :D Så hon ringer imorrn och har bara några frågor,, Och nu är det vara mitt velande om släta eller rundade ringar.. Våran nuvarande förlovningsring är ju rundad och vi trivs bra dom, men ska man pröva nått nytt? Eller ska man gå på det som funkar, ska man vara så feg.. Men o andra sidan tänk om man inte trivs i rak ring.. Hmm ja det är svårt kan ja säga..
Men ringarna kommer va gjorda av titan iaf.. men dom kommer va slipade i olika.. En del kommer ha sitenmatt yta och den andra delen kommer va blank.. Kommer bli hur snyggt som hels.. Och min vigselring kommer påminna väldigt mycket om min nuvarande förlovningsring.. Men jag älskar den verkligen!!!
Vi ville ju ha nått modernt, ibåde vigselväg och i ringarna.. Varken jag eller Mogge är ju guld msk.. Jag har aldrig använt guld gillar det inte på mig men snyggt på andra!!!

Snygg eller hur?


Tycker ni om denna då?

Mogge tyckte den va en kärring ring men ja gillar den!!!





Kommentarer
Postat av: gotteochvi♥

sv; tack så mycket!

2010-09-12 @ 11:36:17
URL: http://gotteochvi.blogg.se/
Postat av: sofie

ska ni inte ha både förlovnings och vigselring?? isåfall tycker jag de ska ha samma form. blir finast så. enligt mig! lycka till med allt.

2010-09-12 @ 13:09:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0