Leksaksaffären

Ja det vart IKANO idag men tyvärr inget fynd av marin blå leggings till sessan.. :( Ja hittade men inte i hennes stl. Från st 110 och uppåt och det är lite väl stort kan ja lova tyvärr.. Så hon får ha vita strump byxor under den nya klänningen på dagis fotot imorrn.. :D Det kommer bli bra ändå!! Hoppas ja.. Och iår hoppas ja ävet att hon kommer ha hela kroppen i bild... :S

Vi mötte ju upp Petra och Charlie på ikano, det vart även ett varv på sagoland och sedan en låååång stund på Toys`R`ùs... Tuwis skulle kunna bo där kan ja lova er.. Hon är i himmel riket..
Ja kom ju även på igår att det bara är 3 månader till jul och vi har inte köpt en ändå juklapp, men nu är den första inköpt iaf.. Skönt att det är gjort!!!
Tuwis hitta en del saker där inne som hon önskar sig i julklapp, och som innan vet ja att många i familj och släkten läser min blogg så kommer lägga ut önskelista och ni som har emot det behöver inte läsa!!!!

Men här kommer en sak som hon önskar sig : Bil på batterier som hon kan köra själv..  Denna dennan!!!!

 

Det hon inte behöver är fler dockor, hon har ett 10 tal inga fler TACK!!!!

 

Nu ska ja lägga lill snuttan upp tidigt imorrn, plugg dag hemma för mig..:D

 

Ha en bra kväll!!!

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0