Lördag

Ja lördag idag, och idag känns det verkligen som att det är helg, första gången på väldigt länge man känner att det ä både fredag och lördag.. :

Mogge jobbar tyvärr mellan 9-17, känns tråkigt men men pengarna måste ju in.. Ja och tuwis kolla på Lotta just nu, ja sitter och dricker Java underbart.. Frullen är äten och corren är läst.. Sängarna är bäddade.. Solen lyser men det är blött på backen.. Men men vi får väl kolla uppåt.. :D eller hur?

Annars händer det inte mycket idag, petra och charlie kanske skulle komma, vi ska städa, skoj va!?  eller ej.. Men en nödvändigt måste!!!

Nu kl: 11 ska ja ringa till butiken som vi ska besälla våra vigselingar ifrån, ja tror vi e överens nu.. Ja är lite velig om ja vill ha raka eller rundade ringar.. Mogge skiter i det han tycker båda är snygga..
Vi vill inte heller inte ha några ringar som är "vanlig" eller som alla har.. Så ja tror vi hittat rätt.. :D
Kommer inte lägga ut bild, ni får se på bröllops dagen.. :D hihihi

Igår kväll kollade ja o Mogge få en film som hette Harry Brown; Mogge sov genom nästan hela men inte ja för en gång skull.. Den va helt ok..

http://www.signis.net/IMG/jpg/harry_brown_1.jpg

 

Nehe,  damsugaren går inte utav sig sjävl tyvärr, så bäst att ta tag i det..

Trevlig lördag

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0