Måndag igen...

Ja idag är det måndag igen, helgen har bara sprungit iväg.. Men man har vilat upp sig kan ja lova, skönt!

Igår va det val, vad tycker ni mina läsare, vann dom rätta? Dom som vann va inte dom ja rösta på..:( Så vi får väl se hur detta nu blir.. Kommer sverige bli värre?

Nu har jag vart och lämnat Tuwis på dagis, gick inte att ha henne här, gubbarna är här och sätter mattan på väggen i badrummet.. Och han använde nått medel runt fönstret som skulle va möggel dödande och det verkligen stinker.. Luktsar sååå hemskt och starkt.. Tuwis kunde inte vara kvar här.. Och man får nästan huvudvärk.. Inget skoj.. Och jag är såå toa nödig men det har man inte tillgång till..

Kl: 13.30 ska ja ta bussen till US upp på min 3:e praktik under denna utbildning, ska bli såååå skoj.. Fick ju platsen ja verkligen ville på kvinnokliniken.. Avd: 21.. Drömmen kan ja lova för mig iaf!! Kommer bli mycket roligt, mycket spännande mycket att lära men jag är beredd.. Så nu ska ja även klippa ner mina naglar.. :( Det är mindre skoj men men så är det inolm vården!! Hellre har ja en bra utbildning och kanske jobb än långa fina naglar, elle rhar ja fel?

Fick tyvärr inte så mycket respons på ringarna så jag har ännu inte valt, men ja måste göra det!! Men den ringen som är på bilden som har diamanter runt som finns även i rak och passar ihop med den raka förlovningsringen.. Är det ett bra alternativ kanske.. Detta va det svåraste ang bröllopet.. Klänningen va det lättaste som ja verkligen inte trodde, men den bara fanns där framför ögonen på mig.. Ja ja ska inte tråka ut er..

Nu är Mogge hemma för att ta Treo hann är på väg att få migrän, inte bra inte bra.. Men hoppas det blir bättre när han tagit treo..

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0