Mer dekoration

ja idag har ja shoppat mer dekoration till bordena på bröllopet, det vart lite konfetti, som diamanter i rosa och transparant.. :D Kommer bli toppen och billigt va det!!! Ännu bättre.. :D

Annars har dagen vart lugn fram till 16.00.. Ja och Tuwis va ute en sväng på gården och busa med grannen.. Den grabben är 1 år äldre än Tuwis men dom leker enormt bra tillsammans.. :D Såå skoj!!
Sedan kom Mamma vid 14 tiden.. Tuwis vart överlycklig.. :D
Vid 15 gick vi in och lagade mat, ja bjöd mamma på taco paj, hon gillade det? Så hon tog recepet.. :D
Mogge kom och hämtade vid vid 16 ca för att köra upp mig till US, ja skulle ju både till mag och tarm, lämna en hel del blod prover 10 rör om inte annat.. Sedan gick jag bara vidare till ortopeden och besöka läkaren där, där han klämde och tröck och ryckte i knät.. Och fick höra att ja ska gå till sjukgymnast aktivt och hårt i några månader.. Sedan kanske det bli operation.. Läkaren ville göra det. Men det finns nackdelar med Op me, kan förbli smärta ist.. Men det kan hjälpa med hårt träning hos sjukgymnasten.. Ja ska gå hos någon expert på sportskador och knän inte för att jag är en sportmsk direkt, men för att ja måste få iordning på knät har haft problem i 10 år nu..:( Ja ja

Nu är vi iaf hemma och sitter framför IDOL, många fler bra artister iår än andra år kan ja lova!!!
Måste återgå till IDOL...

Ha en bra kväll

 

Fina va?

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0