MVG

Måndagen startade mycket bra, bra med Iphone ibland,, ja fick ju inte mitt betyg på min 2 senaste inlämningsuppgifter i sjukvård i fredags så det va ju de första ja kollade imorse när ja vaknade.. och ja fick MVG, shit va glad jag är.. Denna vecka kunde ju inte börja bättre:D Jippi... Fyy faaan va jag är bra!!!!

Idag är ja o Tuwis lediga skönt, men det regnar ju inte skoj!! Planen är att åka och köpa ett par marinblå leggings till sessan.. Vi får se om vi åker innan Mogge kommer hem eller om vi åkte allihoppa!!! Det är mysigt det me!!

PS: det va nån som kommentera ang våra vigselringar undra om vi inte skulle ha två: och Jo det ska vi men vi ska inte ha den förlovningsringen vi har idag kvar utan vi köpter ny.. så 3 st ringar ska vi inhandla.. :D

Och det är så skoj och se att besöken bli fler och fler, hoppas på ännu fler.. :D Tack för att ni läser !!!!

Nää  nu ska ja umgås me sessan..

Ha en bra Måndag!!

http://2.bp.blogspot.com/_Vl7SxYMUC_8/SvvWUlP6OZI/AAAAAAAAACI/YyslwcYctjQ/s400/MVG

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0