Onsdag

Hahahhaha vilka roligaoch intressanta rubriker jag har.. Hahaha

Imorse vaknade jag av en dotter som bara stod och gläppte/blinka med fönster lampan.. Det tyckte hon va jätte skoj!! Inte vi dock när klockan inte ens va 6 på morgonen.. Hmm Men det va bara att sätta på bompa åt henne en stund innan  ja klev upp och gjorde frulle..

Pappa hade ringt riksbyggen i dag me, men den när fastighetskötaren eller vad det är han är vägrade ge oss någon ersätning/av drag på hyran för allt detta krångel vi har haft.. Och dom är inte klara ännu.. Nu är dom här igen, och ska måla lister och koppar rören.. När ska allt detta ta slut.. Men Mogge har iaf ringt hyresrättsföreningen för enligt dom så har vi rätt till att få avdrag på hyran 40%/dag för alla dagar dom har vart här... Och nu kom m¨laren ut precis och säger att dom ska göra klart imorrn.. Herre gud det tar aldrig slut.. Tror ni jag är munter lr... blir galen...
åååååååå..... 

Tuwis började på dagis sent idag va och lämna henne för 30 min sedan alltså vid 10.30, inga problem att lämna henne idag, va på ett jätte bra humör när vi väl kom fram till dagis innan va det ett helt annat humör.. Men skönt att hon är glad där iaf.. Hon bara sprang in och lekte med barnen.. Ja fick be om en kram o puss..:D Snuttan och nu kommer ja inte träffa henne förrens imorrn fm.. Ja jobbar ju till 21.45 ikväll.. Och idag ska ja även ha halvtids möte så min lärare ska komma upp vid 15.00.. Så är lite nervös inför det.. Det är inte lika lätt och enkelt att ta eget intiativ på ett sjukhus som det är på ett sjukhem t.ex.. Men vi får se vad dom säger.. Men vad ja tycker så känns det som att ja klarar det, tar så mycket eget intiativ som ja kan, försöker va med på allt så ja lär mig så mycket som möjligt.. Jag har tagit prover.. Sköter hygien.. Inte gjort något olämpligt.. Vad ja vet iaf.. Håll tummarna för mig nu idag..

har glömt att berätta: Mamma och Leffan ska flytta nära oss mellan linghem och gista i ett hus.. 1 januari flyttar dom.. Såå skoj och skönt.. Kan Tuwis träffa dom mycket oftare och även vi.. Man kan åka och träffas ta en fika en em/kväll behöver inte va en utflykt varje gång.. Mycket bra!!! :D

Nää nu ska ja kolla våra bästa år och sedan bädda våran säng innan ja ska åka till jobbet.. :D

Ha en bra dag..


Från Laides fick den av Annie igår

Bilden från corren

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0