Rätt så trött..

Efter ja kom hem igår så pratade jag lite me min baby och pussade på min sessa som sov så gott innan ja hoppade in i duschen och gick och la mig... Somnade nog på 2 min för ja kommer inte ihåg när Mogge gick och la sig.. Ja va rätt trött efter en kvälls jobb.. :D
Men idag så ringde kl: 05.15 och då va ja inte speciellt trött, ja klev upp omg, gjorde frulle, sminkade mig och satte upp håret.. Va klar redan halv 6.. Hahaha effektiv..:D Så fick ja sitta och vänta på att klockan gick..
Bussen går ju inte förens kl: 6..
Och tittade på termometern och den visade 1 plussgrad, det är inte varmt kan ja lova..Shit va ja frös kan ja lova.. Brrrr..
Men man vaknadne verkligen till iaf...
När ja kom till jobbet så vart det full rulle hela tiden.. Idag har det verkligen vart mycket och göra från start tills vi gick hem.. Det har vart tufft när man inte riktigt är van, men det är såååå himla skoj.. Ja vet att jag säger det hela tiden men det känns som det är en dröm.. Skulle ja få ett jobb där uppe så skulle en av mina drömmar verkligen slå in.. Älskar det!!! Hur ofta känner man så?
Idag har ha fått tagit massa prover, det har gått såå bra och gjort massa olika omläggningar..
Gjorde en omläggning på en peg. Som va väldigt geggig och efter det så sökte vi kirurgen och hon sa att det va en mycket bra omläggning.. Fortsätter vi göra sådana bra omläggningar så kommer peggen bli jätte fin och bra snabbt.. Och då sträkte ja på mig kan ha lova...:D hihi Stärker mig mycket!!!!

Ja slutade vid halv 4 mogge kom och hämtade mig och vi åkte gemensamt att hämtade sessan på dagis, och lika glad som vanligt.. Hon hade vart i skogen idag och grillat korv till lunch, mysigt..:D Glänjer mig verkligen att dom börjar göra saker nu!!! Känns skönt!!

Efter det vart det storhandling på maxi, och vi va inte ensamna..
Men nu sover sessan och vi slappar i soffan och gläpper mellan Välkommen hem och IDOL...

Imorrn får ja sova iaf börjar jobba 14.00, skönt och sova men träligt att va borta på en fredags kväll.. men men så är arbetslivet!!!

Nää ska umgås lite me mannen min..

Trevlig kväll..

Pöss

http://www.calmbodymod.com/images/how_setup.jpg

Steril omläggning

 

http://www.scumdoctor.com/images/Vap-Cholesterol-And-Blood-Test.jpg

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0