Söndag = Ensam Mamma Söker

Ja idag har det vart en lugn och sansad söndag...
Mogge har ju jobbat  :( Jag och tuwis hade en sådan mysig fm, massa kramisar och pussar mycket lek och bus..
Vid halv 1 så åkte vi till Ekängen, vi va ute och busa, spela bandy, vi va och gunga och vi busa massa.. Roligt och va ute.. och idag har det ju vart varm skönt och slippa att ha på sig massa kläder!!!!
Sedan gick vi in och åt mat, och efter det kom Emelie med kille förbi och visade upp deras nya bil, den va liten men fin..:D
Vart fika och tjutter för fullt..:D
Mogge kom och hämtade oss vid halv 6 då vart det Maxi och sedan till lgh och duscha.. Är sååå himla trött på detta nu.. Det tar sådan tid att duscha familjen, man känner sig inte heller fräch och ren när man duschar i en annan lgh, speciellt när man inte känner personen som bodde innan.. Och man går i ovishet här hemma, vet inget om när det kan bli klart!!! Vi längtar så enormt mycket,,, Kommer bli såå skönt så ni förstår inte.. Tycker ju synd om Tuwis me att behöva åka fram och tillbaka varje dag för att man ska duscha och tvätta.. Men snart är eländet över förhoppningsvis... Håll tummarna!!!

Nu har vi tittat på Ensam Mamma söker med en kompis är med i.. Såå skoj... Men samtidigt blir man lite generad när man känner honom..:D Hahahah Men han skönter sig och är hur skön som helst... Salsa kunde han!!! :D Så varje söndag kl: 20.00 sitter bänkad!!! *asg*

Imorrn måndag menas at ja o tuwis är lediga, troligen åkter vi till tornby träffar syster och charlie och letar marinblå leggings, Tuwis behöver ett par till tisdag då det är fotografering på dagis.. Nån som vet var ja kan hitta några???

Ni skulle vart här för en stund sedan, världens äckligaste spindel kröp på v-rumms golvet och den va inte liten kan ja lova.. Usch och bläää....

Nehe ska kolla tv nu och njuta av Mogge..:D

Ha en trevlig kväll




 


Kommentarer
Postat av: sara - mamma till wilda

FY FÖR! Vilken stor spindel

2010-09-12 @ 23:26:15
URL: http://saratilling.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0