Super Trevligt

Ja ikväll har Annie, Freddy och Elliot vart här, det började med att vi fick vänta på mogge i 1,5h ca.. Han va i ljungsbro skulle åka till Maxi på hemvägen.. När han kom hit och skulle betala fattades plånboken och han kom på att han hade glömt den i ljungsbro så det va ju bara för honom och åka dit igen.. Väl inne på Maxi igen och skulle betala varorna så hade han glömt plånboken i bilen.. shit säger ja bara.. Kan man vara mer glömsk eller!!!! hahaha... Så maten fick vänta för det enda vi hade hemma va köttet resten skulle ju han handla.. Så maten fick vänta till Mogge kom hem.. Vid 19 va maten klar ca.. Äntligen.. Vi hade 2 hungriga barn och 3 hungriga vuxna.. :D
Det bjöds ju på taco gratäng och den gick hem hos folket.. Mycket bra!!! Det va riktigt gott va länge sedan vi åt det.. Mumma.. Barnen älskade det!!!

Idag lekte verkigen barnen jätte bra med varann, det gör ju dom två annars oxå.. Men idag så hade som skoj verkligen..
Dom e så goda dessa två.. :D
Vi la barnen vid 20.30 ca, Tuwis somnade på 2röda..:D Hon va trött snuttan..

När Annie och Freddy åkte hem så följde Mogge me, dom skulle släppa av Mogge i stan, han skulle ut..
Och nu sitter jag här och ska kolla på en film.. Date night med Mark Wallberg.. Nåt läckert att titta på i min ensamhet..

Så ha en unerbar lördags kväll/natt

Pöss på er

http://4.bp.blogspot.com/_hrdwcncbaQ4/TDkqABFoMRI/AAAAAAAADAA/S7DJ_TFFY0I/s800/Date+Night+(2010).jpg

 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0