4/4-2011

Japp, idag har det vart fint väder bara för att ja säkert jobbat nattet och sovit halva dagen.. men hoppas att det fina vädret håller i sig nu.. vill verkligen ha vår...

Kom hem straxt efter 8 imore, efter en tuff jobb natt men mycket lärorik.. Vaknade av telefonen vid 13.15 så pallade mig uppåt och hoppa in i duschen och sedna bort och hämta snuttan... Hon vart överlycklig när ja kom.. va som en stuttsboll i stolen då som satt och åt mellis..
Vi åkte direkt och storhandlade, Tuwis somnade på vägen dit och fortsatte sova i kundvagnen.. :) Gullungen.. Hon va så duktig i affären och lyssnade verkligen.. Blir så stolt över henne!!!!
Efter det vart det en fika på Maxi fiket, mysigt..

Eftermiddagen har vi bara slappat och vart hemma.. Ätit hamburgare som Tuwis beställde och så tog vi kladdkaka i efterätt.. hihihi ibland får man det, eller hur?

Nu sover sessan, mogge ligger i sängen och tittar på tv o ja i soffan och ser på En unge i minuten och gråter som vanligt... och längtar tills det e vår tur igen! :D

Nehe, ska snart mysa ner mig i sängen..

pöss på er

http://gaymasen.se/images/2011/en-unge-i-minuten_140051048.jpg

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0