Gegga:(

Tuwis har nästan sovit i 12h hon somnade vid 20.30 igår, väckte henne i några min när vi la oss osedan vaknade hon vid kl:06 imorse av att hon inte fick upp ena ögat.. Va så svullet o gegga.. Så bara att tvätta i bända upp ögon.. Efter det gav vi henne medicin o sedan somnade honom till halv 9 :) Feber har släppt säger tempen men ja tycker hon e varm, köpa ny temp kanske? Det märks så tydligt nu att hon är äldre för hon förstår allt vad man menar, hon ar ju haft ögoninflammation ett par hånet under sina 3 levnads år och under dom tidigare inflamationerna så har man fått hålla fast henne för att tvätta ögat, för att bända upp det, för att ge nässpray, snyta näsan.. Men nu säger hon sj till när hon tycker det e för geggig i ögonen eller när hon tycker det kliar.. Och går o snyter sig sj imellan åt men oftast kommer hon me papper o säger att vi ska snyta.. Och som igår sa vi att hon inte får pilla i ögonen, inte ha snuttis i ögonen o det har hon heller inte haft.. Bara man förklarar varför så lyssnar hon o gör som vi säger... Mammas o pappas stora tjeja!!! Nu efter lite tvättande så ser ögonen mycket bättre ut, hoppas på att det vänder så vi slipper åka till vc o få ögondroppar.., håll tummarna:) Ha en mys lördag i solen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0