Power Walk me grannen.. :D

Idag känns det inte som det skulle vara vår, att det kan växla i vädret så enormt.. igår va det sååå underbart varmt o skönt och idag raka motsatsen.. Svinkallt....brrrr
Fm spenderade vi inomhus med att damma hela lgh, torka av alla lister och alla skåp och köksliuckor.. Efter det gick vi ut.. Vart ett varv i spåret av, skulle leta efter påskris, men hittade inget.. :( Men tuwis hitta lite tussilago.. Sötnosen..
Sedan va vi ute på gården och latjade med grannen med barn, tjejerna fick ta ut sina dockvagnar så dom gick X antal varv runt gården, dom bytte vagnar.. :D Sötisar..Efter det så skulle det cycklas.. och sedan lite fika ute i det kalla.. brrr men mysigt!!!

Nu på kvällen så har ja o grannen vart ute och tagit en power walk i 1h, såå skönt, men det va lite kallt till en början.. Duktiga tjejer.. Blir ofta nu ..:D
När ja kom in igen efter promenixen så sov både man o barn, så det va bara att sätta på DHW, och nu kollar ja självklart på biggan..

Imorrn är bilen hemma så ja o sessan ska passa på¨att åka och leta efter påskris.. och så har ja lovat henne pankakor till middag så måste köpa ägg o sylt..

Nehe, sitta här i min ensamhet o se på biggan, ha en bra kväll..

Pöss på er

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0