Provning..

kom hem vid 7.30 imorse och däckade direkt, vaknade vid 14.00 och va fortfarande såå trött så skulle kuna sova många timmar till.. Men bara att kliva upp, hoppa in i duschen och sedan bort och hämta sessan på dagis..
Blev en lång dag för henne.. men så är det i verkligheten har vi märk.. Som tur va e det inte allt för ofta..

Efter dagis va vi ute och lekte en stund, eller Tuwis busa och ja satt mest, hade ingen ork i kroppen, va och hämtade Mogge me vid 16 på jobbet och sedan så drog vi till Hjulsbro för att åka till Helles/ krinolin för att Annie skulle testa sin klänning som äntligen kommit och den va såå fin och tack klockrent.. :D Världens finaste tärna komma ja ha. .:D och ja testade även min klänning och jag är helt kär i den, den är så mycket MIG... Speglar min personlighet i den.. Är man fortfarande kär i sin brudklänning efter man bestämt sig ett år tidigare så är det verkligen rätt.. :D
Den va stor kan ja lova, så massa att sy in och det gillar ja..:D Underbar nyhet.. Testade även idag med slöjan och det kommer bli hur bra som helst.. :D
Vilken brud ja kommer bli.. :D 32 dagar kvar.. nervös!!! Shit..!

nu är vi hemma och bra slappar, betalt alla räkningar så det är skönt och över.. Äntligen hemma nu så ska se på det..

Bjuder på lite bilder från våran familje dag vid Hovde..:d Titta o njut.

Finaste tjejan

 

mina 2 <3

 

familjen

 

Mor & dotter

 

på äventyr.. :d

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0