Underbar familjedag..

Imorse vart ja lovad lite sovmorgon, tror ni ja fick någon..Icke.. Både tuwis och mogge höll på o busa i sängen vid 9.00 så det va bara att knalla upp.. och båda två tjata på mig att ja skulle ta mig upp,, :) Varför ja skulle ha sovmorgon va för att ja ska jobba natten..
Men vi satte oss och åt en god frulle, med allt vad en frukost kan inehålla, gott va det.. Efter det sp gjorde vi i ordning oss och satte oss i bilen för att åka och handla lite picknik mat, så det vart varsin god smörgås, lite fikabröd och dricka.. Och sedan drog vi upp till Hovden ( sjö) och satte och och hade en mysig familje picknik.. Tuwis trivdes och det gjorde även vi..Helt underbart.. Och solen bara stekte på... Sommar.. Vi hade me kameran så vart en del fina kort.. Kommer bilder imorgon.. :D
Efter det vart det mat och sedan hem och slappa lite och för mig ladda inför min jobb natt.. Men tror ni ja kunde sova? Nopp, för det första va det Greas på tv:n och för det andra så va det roligare och umgås med Mogge o tuwis.. Men men det e en enkel natt ja jobbar, får sova när ja bli gammla.. ;) Skämt o sido.. !

Imorrn så ska ja sova till 14.00 har ja tänkt så ja kan sova på kvällen sedan, efter det springa och hämta sessan på dagis och sedan mysa och busa för fullt med henne... Vid 16.00 ska ja hämta älsklingen på jobbet tror ja om han dock inte tar med sig jobb bil hem..Efter det ska ja möta Annie på krinolin, hennes  klänning har ju äntligen kommit, så båda två är nyfikna till 1000 för att se hur den ser ut i rätt färg och hur den passar.. Ja ska nog testa min klänning me.. ;) Men sy in den ska ja vänta med tills veckan innan, för det rasar lite hg. på mig hr o där, och vill verkligen att den ska sitta som en smäck.. :D

Sen på onsdag så kommer mamma /mormor till oss och Tuwis får påsk ägg, mysigt.. Och skoj o träffa henne, va ett tag sedan nu.. :(

Bloggade ju inte igår heller kom ja på , då jobbade Mogge på K-rauta så ja o tuwis åkte buss för att hämta bilen och sedan så drog vi till berg och käka glass och hade en mysig mamma/dotter dag...
Det va ju helt underbart väder och vi va inte ensamna kan ja lova, massa folk.. Man märker verkligen på tuwis att hon njuter av att det är vår/sommar.. Hon är så glad och sprallig och hoppas och stitsar..- Underbart att se.. Hon är ALLTID glad, men nu är det vår glad,. om oss alla andra..
Efter berg och innan vi skulle hämta Mogge från jobbet så åkte vi och hälsade på Petra o Charlie.. Ungarna busade ute på baksidan medans vi tog en snabb kopp.. Va mysigt och träffa Mosters guldklimp som har blivit ett dagis barn nu.. Sötnosen.. Han har alltid annars vart lite reseverad för att komma till mig, men igår bara slängde han sig i famnen och skulle pussan.. mys unge..

Nehe, jobb då..

Sov gott..

Pöss på er


Gårdagen i berg...


Min finaste tjeja!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0