Var är solen.. ??

- Någon som sett den?, för här är den tyvärr inte..Trodde ju att det skulle bli fint väder idag juh.. Men men..
Ja vaknade när Mogge klocka ringde imorse, och sa hejdå till honom och pussades, det händer inte allt för ofta kan ja lova.. :D ja brukar sova som en stock när han går upp eller han när ja börjar tidigt! Tuwis väckte mig sedan vid 9, vi va uppe och käkade vid 9.30.. och sedan cycklade hon till dagis idag.. hon älskar verkligen att cyckla, och hon är så himla duktig.. på bara 2 veckor har hon lärts sig klockrent.. Mammas duktiga tjeja!
På dagis så va dom ute och lekte och det kom ett gäng ungar på cyckel me släp och stannade framför tuwis och frågade om hon skulle me.. Hon hoppade upp så glatt.. snuttan.. hon har blivit så stor så snabbt.. :D

Iem så ska vi till Ljungsbro och hem till mogges mamma, fira henne lite.. hon har fyllt o förra veckan firades hon men då va inte Tuwis så katig, både öron- och ögon inflammation o feber.. Ingen bra kombination att åka på kalas då.. så vi tar det idag.. blir bjudna på tacos mumma.. :D

imorrn Kommer annie, och ellie och busar lite och kids e det.. men imorrn så mys !!! hoppas det e fint väder så vi kan va ute me..

nehe, damsuga, skura och göra badrummet står på schemat innan ja ska hämta sessan igen!!

Hoppas ni alla får en bra dag..

Ps: Någon som har tips på någon fin plats där man kan ta bröllopsbilder?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0