4 dagar

4 dagar kvar tills vi åker mot varmare temperatur... Ska bli helt underbart skönt.. sola och bada och bara ro om varann.. helt underbart.. vi längtar så enormt nu.. dagarna sedan vi bokade resan har bara rusat föbi , det har gått så fort.. men nu sista veckan så känns det som dagarna är så långa och tiden står lite stilla men det är väl så som det ska vara... eller?
försöker ta vara på varje minut med tuwis nu innan vi åker.. kommer sakna ihjäl oss efter henne men vi vet att hon kommer ha det toppen bra.. Men ja vet att lördag morgon när vi lämnar henne kommer bli så jobbig och tung, många tårar kommer fällas, gör dock redan nu när ja skriver om det.. Me ja ska försöka att inte visa nått för henne får bryta ihop i bilen sedan.. :/ Vet hur ja är.. Mogge kommer inte ta det lite tungt som ja.. ja tycker dock det är jobbigt att lämna henne på dagis fortfarande... när ska det bli bättre?
just nu ligger jag i soffan och slappar och myser medans Tuwis är utklädd prinsessa och springer och busar och min man har satt upp sina trummor som han fick i födelsedagspresent och spelar för fullt i sovrummet..
hoppas vi hittar nått hus snart så han kan få ett litet musik rum så han kan ha sina trummor, akustiska gitarr, el gitarrer så han kan spela vad och när han vill..  :)
Va och tittat på ett hus i söndags med är lite tveksamma tyvärr även att huset ligger på rätt sida av stan alltså här omkring vi bor redan... :D
Imorrn är det jobb jobbar kväll och sedan dag och sedan har ja semester i  dagar, jippi!!!
Nehe snart börjar halv åtta hos mig och ja ska innan dess slänga i Tuwis lite kvälls mat...
Va rädda om varann..
Pöss
Våran lilla puss prinsessa!!

9 år med dig...

Idag firar jag och min man 9 år tillsammans...
Tänk er 9 år.. helt sjuk va fort tiden går..
9 år av lycka..
Jag älskar mig man till stjärnorna och tillbaka..
och för 3 månader sedan exakt idag blev jag hans fru...
Som jag har skrivit tidigare så har vi gått i genom många motgånger och kommer gå igenom många fler..Men tar man sig igenom dom så blir man bara starkare, så enkelt är det..
Inget kan komma imellan oss..
Vi för alltid

8 dagar kvar..

jaha det har verkligen gått fort dessa veckor från det vi boka bröllops resan tills vi nu ska åka, 8 dagar kvar.. Känns helt overkligt måste ja säga!!!
Men helt underbart oxå förstås.. Det ska bli en vecka i romantikens tecken.. Längtar, men kommer sakna ihjäl mig efter min lilla prinsessa... Men det ska gå det me.. är ju bara 1 vecka!'
Är precis hemkommen från en jobb kväll, det har vart en bra kväll på jobbet om man jämför gårdagen, shit alltså...:)
Mogges knä är väl tyvärr inte bra ännu, :( inget skoj men hoppas verkligen att det blir bra tills nästa vecka.. Håll tummarna.. :)
idag klickade ja hem lite nytt till hemmet, va länge sedan ja köpte nått hit, så det känns bra och är nöjd.. :D klicka även hem lite nya kläder till mig,mogge & Tuwis från H&M.. lite nya höst kläder det går alltid åt kan ja lova..
Letar efter en bra och snygg vinterjacka, någon som har nått tips? Hittar ingen, iof så kanske inte alla vinter jackor har kommit ännu..
Nehe, dax att sova lite innan klockan ringer och ja ska upp och jobba igen..
Lite bilder får ni iaf..
4
tuwis & favvis morbror
Mogge testar 30 års presenten
sötaste o finaste tjejen i världen <3
<3

veckan i nya ord!

ja denna vecka har oxå gått frammåt..
Vi va trötta efter helgen kan ja lova, iaf ja som stressat runt hela lördagen kom inte isäng när ja tänkte heller utan vart ju en ute kväll.. Och ja va ju ute i torsdags me.. :D Vilken morsa.. ;)
Jobbat måndag och tisdag och i tisdags så va ja på audition för sjukhuset som spelas in på US.. Det ska ju sändas i TV3 i höst.. Så KAVA och 103:an ska vara me så lilla fia får vi se om ja visas och får vara me... :DSkulle va skoj,,
Men sitta där och prata framför en kamera på audition va skapligt nervös och när ja är nervös så går munnen iett och iof så gör den det alltid ändå.. hahahahha iaf på jobbet!!!
Skrattar jhämt kan aldrig hålla käften *asg*
http://www.tv3.se/sjukhuset
Min man är förnärvarande sjukskriven plutten.. knä faan är igång igen, :( Så himla tråkigt.. Började i måndags då det va stelt och han hade känningar av det men igår morse va det värre, fick ringa och sjukanmäla sig och åkte till VC för att tömma det på ledvätska, och efter man gjort det så brukar det gå tillbaka men icke denna gång.. Idag är det så stort och svullet och såååå himla mycket vätska åter igen i knät och han har sådan smärta så det är så synd om honom.. Tur att vi har kryckor hemma..
Fick idag börja äta diklofenak mot inflamationen och smärtan så vi hoppas att det hjälper lite.. Men han har idag med fått feber men hål tummarna att det går tillbaka.. Men som han säger att är det inte bättre imorrn så är det AKUTEN som gäller han kan ju inte göra nått, har svårt att gå på toa, och så ska det ju inte va!!!
Lider me honom!!!
Imorrn jobbat ja em, får se hur det blir me mogge , han har ju svårt att ta hand om snuttan när ja inte e hemme, eftersom han inte kan hoppa, stödja och han har ingen ork i kroppen och mår allmänt dåligt!!!
Idag har vi slappat, tittat på film och bara myst, kvällen bakade vi scons och myste framför Tru Talent.. myspys, Tuwis sover och ja och min haltande man ska se om vi kan mysa lite svårt me hans ben som är såå stelt men mendet ska gå... ;) och vi ska sätta på en film..
Ha det toppen
Pöss på er


Mogge 30 År..

ja, min man har blivit gammal, 30 år..
Jag hade planerat en 30 års fest för honom ett bar tag, skickat ut inbjudningar mm.. alla kom förutom 4 st..Såå det va ju skit skoj...
Han anade inget, vi hade kommit övrens om att alla skulle komma och fika på söndagen kl: 14,00.. Så Mogge och Tuwis stog i fredags kväll och bakade inför söndagen.. :)
Lördagen kom, jag skulle åka och "jobba" trodde mogge ... så ja åkte vid 10,20 hemmi från, leffan skulle oxå komma och hämta Mogge & Tuwis för dom skulle ut och plocka svamp och även kolla på något hus i stjärnorp... :D
Han han kom vid 10,45 ca så jag va och hämtade Robin, åka och inhandlade det sista inför dagen och hämtade tårtan..
Väl hemma så började vi sätta upp party tältet, jag , mamma & robin.. Herre gud säger ja bara, vilken tid och ja lovar ja va inte ett dugg stressad.. :/ Klockan bara rusade förbi..
Det tog ca 2h och få upp tältet,,,När vi väl hade fått upp det så kommer mogges mamma &bror och hjälper oss..För då va det ju att få in alla bord och duka samt göra maten.. Så det va stressigt kan ja lova..:D
Men men, det gick ja han dock inte göra iordning mig så det fick ja göra på kvällen...
Vi dukade fin med svarta dukar och svarta och silvriga 30 års ballonger.. :D
Gästerna började rulla in vid 15,00 då va alla mat nästan ute: Potatis sallad, skinka, kalkon, ölkorv, sallad, frukter mm så nu va det bara Mogge vi väntade på och vi väntade herregud..
Vid 15,30 kom han, och leffan lurade honom att gå mot gräsplätten där vi hade gömt oss, och vi började sjunga när vi såg honom, och shit va överaskad han blev.. han vart helt mål lös...:D
Det tog lång tid innan han landade.. han vart helt chockad som han själv sa...
Han fick lov att gå upp och tvätta av sig och byta kläder innan paket öppning..
Vi hade gått ihop och köpt ett stort paket sopm ja vet att han verkligen skulle uppskatta, och det leendet då han öppnande paketet och såg va det va va skoj och se.. Han vart så glad.. haha Han fick ett digitalt trummset.. :D
Han fick massa andra saker me... Tack snälla alla!
Vi började äta opch det va på tiden ja va vrål hungrig efter denna dag full av stress..
Efter maten så va det fika och tårta.. och denna tårta va nått speciellt, den va såååååå fruktansvärt god och så snygg!!! Tårtan kommer från tårtverkstan...
Alla gillade den, det va banansmak imellan åå shit.. gottis! Till o me Mogge åt och ahn brukar inte gilla tårtor!
Efter det så åka vissa gäster hem men vi som va kvar lekte lekar, vi kastade ägg, körde strut boll samt springa med en fotbill mellan knänen.. och det va ja ur usrel på.. hahaha.. Danne vann allt fick en chocklad medalj... :D
Sedan så vart lite mycket skratt, mycket dricka och mycket av allt..
Vissa åkte hemmåt och vissa stannade kvar. vid 00,10 så tog vi en taxi till stan och festade vidare så vi va inte hemma förens vis 05,15 tror ja... och mitt i natten så skulle mogge ta upp trummorna me..:D
men han fick inte ihop dom på fyllan.. ;)Så igår åkte dom upp och han och tuwis spelade som tusan..
Tack till alla som va me och gjorde Mogges 30 års dag toppen...

Tävling Tavlor

Jag är med och tävlar om 2 olika fina tavlor hos Anna, gå med och tävla du me NU..
Bild är lånad!
gå in på HÄR och tävla om dessa fina tavlor

Oslagbara

ja ser tillbaka på den näst storta dagen i vårt genemsamma liv varje dag och blir så varm i hjärtat och full av kärlek..
Jag är äntligen blivit fru till den manen jag älskar så enormt mycket och har vart en stor del i mitt liv nu i 9 år..
Känns helt underbart och är så lycklig..
Vi har haft motgångar i tiden med varann, men vi har tagit oss igenom dom och har bara en framtid framför oss.. Som säkert kommer bli tuff men oxå helt underbar..
Vi har en aldelles underbar liten dotter som skänker glädje och kärlek varje dag..
Vad skulle jag göra utan er två Mogge & Tuwis ni är ljuset i mitt liv..
Älskar er för alltid..


Vår låt so vi hade på Tuwis dop, på vårt bröllop och som kommer finnas me vid nästa barns dop
En låt som betyder så enormt mycket för mig och för oss..



Jag älskar dig över allt annat min älskade MAN!!!!

en av tre låtar vi hade i kyrkan på vårt underbara bröllop...
Solen står högt över fälten
Vinden går lojt genom säden
Värmen vilar och väntar
Det susar oss över i träden

Idag är det bara du och jag
Idag är det bara vi två
Du är min
Och jag är din
Och kärleken förde oss samman

Hör du hur klockorna ringer
Tid att ta ännu ett steg
Min ring glimmar på ditt finger
En kyss och sen börjar vår väg

Idag är det bara du och jag ...

En man
En kvinna
Har sin egen värld
För sällskap
För stöd
Och för glädjen att va här

Ta min hand så följer vi vägen
Genom regn och sol är jag din
Vi tar med oss den gyllene regeln
Och förs fram av en viskande vind

Idag är det bara du och jag ..







Helgen..

japp i helgen så gifte sig ju våra fina vänner Annie & Freddy..
Bröllopet började kl: 10,00 så upp me tuppen för att hinna göra iordning oss och slänga i oss frukost..
Bröllopet va i stjärnorps kyrka och mycket fint va det..
En vigsel som passar domklockrent!
Efter vigseln så åkte vi upp till stjärnorps magasin för att möta upp brudparet och få lite lunch i magen..
Medans vi väntade på brudparet så fick Tuwis rida, hon va skapligt lyrisk kan ja lova.. Och under middagen så frågade Nettans syster och Tuwis ville följa med och hämta en häst i hagen och Tuwis tacka inte nej.. Denna lilla tjeja verkar bli en häst tjej om hon fortsätter så här...:/
Brudparet bjöd på en amrikans buffe (hemmgjorda hamburgare och all dess tillbehör) mycket gott.. och så mycket dom..
Efter lunchen och mellan tårtan så va det lite paket öppning.. Av oss och av fam. Svärd/Blomqvist fick dom en chockladprovning och av oss även ett hjärta från Handmålat med deras namn och vigseldatum..
Efter tårtan så åkte brudparet vidare till stockholm för hotellövernattning och bröllopsnatt..
Tack snälla för att vi fick vara med och fira eran stora dag...
På lördag em efter bröllopet så va vi bjudna till Ekängen och grilla.. Mumma.. mina båda syskon va oxå hemma, mycket trevligt.. Händer ju inte allt för ofta att man är samlade allihoppa..
Mogge vart lite party sugen där på kvällen så vi lät Tuwis sova över och jag, mogge och Emelie åkte hem och gjorde i ordning oss för att sedan åka in till stan där vi mötte upp moggest bror o syster.. Vart 2 glas rött på mörners och sedan vidare till pitchers.. Mycket skratt, mycket alkohol och en skit skoj kväll.. VI va inte hemma förens kl: 03,45.. hahahah Men det va det värt..
Vi vaknade lite hastigt på söndagen upp vid kl : 11,15 och kom på att vi skulle på bio och skulle hämta ut biobiljetterna senast 12,30, hinna göra iordning sig, hämta tuwis på ca 1 h, va bara att snabba på och stressa som akdrig förr.. Men vi lyckades ja klev in på SF 12,33.. bra jobbat... :D
Innan bion började käkade vi lite och själklart köpte vi snask.. mycket snask me.. :D
Och självklart så va det Cars 2 vi skulle se..
Tuwis va jätte duktig, hon började vrida lite på sig efter ca 1 h men så satte ja henne i mitt knä och sedan va hon nöjd igen.. Så hon va jätte duktigt.. så stolta...:D
Cars 2 va dock inte lika bra som 1:an men så brukar det ju va, eller hur?
Nehe, nu i veckan jobbar man så har tyvärr inte så mycket mer att skriva..
Kommer bilder från helgen:

12 Augusti 2011

Ja fredag igen, veckorna bara rusar för tycker ja..
Bara 24 dagar kvar tills vi åker på våran underbara smekmånad... Längtar..  En helt romantisk vecka ska det bli..
Igår när vi gick och la oss, man hade lagom somnat in så började Tuwis skratta mitt i sömnen.. hahahah så ja visste inte vart ja skulle ta väggen.. Och låg och små skrattade ett tag.. och la låg brevis och skratta.. Så underbart sött...:D Undra vad hon drömnde om.. hihih mammas lilla sessa..
Sessan vaknade vid 06,20 imorse till och med innan Mogge skulle upp,, Herre min gud.. och sedan dess har hon vart vaken.. 2 dagar irad har hon nu vaknat så tidigt, är ju inte riktigt van vid det när man är ledig.. Hon brukar ju sova till 9-9,30 men icke nu.. :( Men men, dagarna blir långa iaf.. Och hon somnar skaplig tid på kvällen iaf så man får lite vuxentid på kvällen.. :)
Idag händer det inte heller så mycket här hos fam . kjellberg Behrendtz, lite små pill inför morgondagens bröllop..
lägga sig tidigt ikväll så man inte har ringar runt ögonen imorgon..:D Bröllopet börjar kl: 10 så måste åka och köpa en ny concealer så ja kan dölja om dom finns... :) hihih
Nehe, göra iordning sig? Kanske är dax..
Tuwis tittar på Karlsson på Taket.. :D Skuttis Fia...:D
Ha en bra fredag..
Pöss på er



    Gravid?

    Fått ett par frågor nu sedan gårdagens ilägg om jag är gravid eller om det är bebis på G, och måste göra er besvikna och säga nej tyvärr så är det inte så.. :/ Inte än iaf.. ;)
    Va ju hos läkaren idag, han klämde på magen och fuck va onte det gjorde, fick ju ont i går kväll och natten har vart lite si och så,, har inte rört mig i onödan om ja säger så..
    Så måste äta lite mer saker varje dag fram över samt lite droppar v.b för att få magen igång och inte att tarmarna ska sluta jobba som dom nu gjort.. eller vill få fart på den.. är lite väl stilla nu för tiden och det är inte bra..
    Efter besöket så vart det åka och prata lite med min bästa..
    Hon får mig på så bra humör, känner mig så trygg med henne.. Min finaste och bästa vän.. Och hon ska gifta sig.. hihihihi va skojigt!!! På lördag...:D
    Efter det hämtade ja Tuwis direkt på dagis, en snabb vistit på dagis idag,, men skönt för henne..
    Dom satt och åt när ja kom och herregud vilken man, grillad kyckling bröst med sweet chilisås och stekt potatis.. Tuwis hade ätit som en tok och älskade det.. :D ( dom får mat från resturang kasken) Jätte bra och fin mat.. Tänk om man fick sådan man när man gick på dagis.. :)
    Annars idag händer det inte så mycket tror ja , ska ut till Ekängen snart och ta en kaffe och lämna en Suprise.. ;)
    Hoppas ni alla har en toppen torsdag.. PS: Missa inte Sommar med Ernst ikväll för det ska inte ja..:) Har jobbat dom senaste 3 torsdagarna så missat det men idag äntligen.. ;)

    I tidningen...

    Imorse när klockan ringde så va det segt kan ja lova,, Herregud.. Lika segt va det för min man o dotter..
    Ja åkte ju när dom började vakna till..
    Dagen på jobbet har vart i ett bra tempo.. Man har hunnit me pat. och vi har haft det bra.. Man blev seg som vanligt på em.. :D
    Efter jobbet så va ja o hämtade sessan på dagis, och hon vart överlycklig av att se mig.. Så skoj och komma då och mötas av en glad tjeja.. Men samtidigt trött.. Blir lite långa dagar imellan åt men men så är det i verkligheten.. :D
    Idag va vi även i tidnignen i Linköpings posten.. Och vi är nöjda med annonsen, men bilden i tidningen är ju bättre men men så är det.. Denna bild är så fin när hela är me...:D
    Nu är ja ledig resten av denna vecka, skönt kan ja lova,,,
    Imorrn ska ja till läkren för magen igen, se vad som sägs, lite nervös som vanligt men extra denna gång.. ;)
    Ikväll så händer det inte speciellt mycket här hemma, slappa och bara mysa...
    Ta han om varann
    Pöss

    Tisdag

    ja idag har det tyvärr inte hänt så mycket,, förrutom att ja har kommit på att ja kan inte ens slå ihjäl en timme på IKANO helt själv, så otroligt tråkigt det är.. Och vad fort man tittar i alla butiker, är ja inte van? Hmm kanske är det, brukar ju alltid ha med mig Tuwis.. Men men,,, ja hittade lite iaf..
    Gjorde tt bra kap inne på kappahl, köpte en skit snygg kavaj til mig flr ynka 140:- inte illa va .. och köpte även en grön blommig klännin/skjorta till tuwis som hon ska ha på bröllopet på lördag.. Hittar för tusan inte någon gul klänning.. Finna massa till kvinnor men inget till varken män eller barn.. hmmm bara för att ja vill så gärna ha det..
    Hittade ju inte någon slips till mogge heller som vi gillade så beställde en från slipskungen.se en gul,den kom idag... Den va verkligen snygg och passade perfekt till min klänning.. Så stort plus där..:D
    Och tuwis kommer matcha oss me med sin fina somriga gröna klänning..:D Kommer bli fint!
    Har ju precis kommit hem från jobbet, en ganska lagom kväll om ja får säga, man hinner me patienterna och allat annat utan att stressa ihjäl sig.. Och det känns bra.. Men alltid så blir det lite stressigt i slutet av arbetspasset, förstår inte.. men men så är det..
    Nehe, dax att krypa till sängs klockan ringer 05,30 imorgon.. dax för jobb...:D
    Sov gott allihoppa...
    Pöss på er

    Scrappat..

    ledig dag, skönt..

    Vi slappade på fm sedan så drog ja och min underbara lill sessa in till stan.. Vi gick till scrapbooking butiken och inhandlaade lite inför lite scrapping ikväll.. Blev massa fint att pilla med, Tuwis fick en egen liten påse så hon skulle oxå scrappa såklart.. :D Skruttfia..
    Efter det gick vi och letade gul klänning till sessan inför bröllopet på lördag men vi hittade ingen.. :( Tråkigt.. Någon som har tips?
    Sedan gick vi och käkade lunch, vart spahetti och köttfärs sås till sessan och lasagne till mig på pasta resturangen på platensg. jätte gott men mättande som tusan...
    Sen poppade vi lite i bilen till Eric Saade , tuwis är ju så otroligt underbar och kan texterna och hon sjunger ut allt hon kan, helt underbart att se och lyssna på.. Mammas lilla sångfågel..

    Vi skulle möta Mogge vid Maxi vid 16 så innan det han vi kolla sagoland och rum och interiör, den butiken älskar ja,, Helt underbara saker...
    Hittade en lampa som ja skulle vilja ha *2 st i köksfönstret dock är den lite allt för dyr.. :/ spara finnt det nått som kallas.. :P
    Imoorn jobb igen och även onsdag sen är ja ledig fram till måndag v.33 underbart.. Och då är det bröllop..:D hihihi

    Bröllops bild i LP

    Idag är ja ledig, känns underbart.
    Gårdagen gick fort även på jobbet då det va lugnt och sanat kändes att det va söndag.
    När ja kom hem så va det bara at hålla tempot upp så ja började stor städa.. Skönt och få det gjort och inte göra det på dagarna när man är ledig lr hur?
    Vi hade lite mys igår kväll me, käkade tacos och myst.. Låg och kollade på filmen på 4:an med Will Smith, ( livet efter lycka) tror ja den heter va, har sett den måna gånger men den är bra tycker ja..
    Idag jobbar baby och ja o tuwis är hemma, ska snart åka iväg och köpa lite saker till bröllopet på lördag..
    Leta en klänning till Tuwis, vill ju att hon ska matcha mig och Mogge, ja ska ha en gul klänning, mogge gul slips men det verkar va svårt att hitta nått gult till sessan,, Men men får leta vitare.. PoP brukar alltid ha det man är ute efter..:D
    Ser verkligen fram emot att se mina bästa vänn gifta sig med sin stora kärlek.. Ska bli skoj.. Och vackert och ja vet att inte ett öga kommer va torrt.. Kommer ihåg som det va igår hur ja kände veckan innna vårt.. och skulle kuna göra om det varje dag.. Den dagen va verkligen den näst bästa efer dagen då tuwis kom..
    Vilken kärleks dag, vilken adrenalin, vilken stress men helt underbart!!!!! Längtar tillbaka.. Och det bästa av allt är ju att Mogge säger ofta att han skulle vilja göra om det igen... Så blir kanske att förnya om 10 år.. ;) Vem vet.. hihi
    Denna vecka kommer vi va i Linköpings Posten med vår bröllops bild dock en annan än den i corren, så håll utsik.. :D
    Nehem sminka sig lite och se anständig ut kanske innan man visar sig bland folk.. hihihi
    Ha en toppen dag.. Pöss på er
    Lite att tänka på:
    ♥Visste du att den som framstår som mycket stark, oftast är den som är känsligast?♥

    ♥ Visste du att den som lägger all sin tid på att ta hand om andra, kan vara den som mest behöver pysslas om? ♥

    ♥ Visste du att de tre saker som är svårast att säga är; Jag älskar dig / Förlåt mig / Hjälp mig! ♥









    Magsjuk ? :(

    Veckan har ju bara rusat iväg, jobbat torsdag och fredag,skulle ha jobbat idag med men åkte till jobbet men fick vända och åka hem igen.. Det va x antal toa besök, magsjuk?
    Sprang på toa flertag gånger igår kväll me men ja trodde det va sjukdomen, för det kan bli så imellan åt.. Men när ja kom till jobbet så är det 2 st som har sjukanmält sig majsjuka och ja har arbetat med dom.. och sedan att toa besöken började igen... Rolig lördag.. :( Inte men men!!  Hoppas bara att det är nått tillfälligt och inte magsjuka :/
    Igår va Mogge ute och hade lill svensexa för Freddy, det va han, Freddy och pata.. Dom bowlade och hade skoj.. Men dessa karlar,, säger då det.. Blir så trött på dom..
    Ja ja, jag och Tuwis skulle ha fredags mys, vi åkte och hyrde film och köpte lite snask..
    Vart visst ett varv på IKANO me, fyndade lite, en snygg bh till mig 74:-, en tunika till Tuwis för 29:- underkläder till Tuwis för 19:- lite lagom pris..:D
    Klänningen skulle hon ha på sig hela tiden, och även idag,, Skrutt fia..
    Vart dock inte så mycket fredags mys, för Tuwis somnade vid 19,15 så sen sov hon..
    Men när min film va slut, så vart till telefonprat med min bästa.. :D
    Mogge kom instamlande vid 03,15 tiden, fuller och däckade i soffan...
    Nehe, veckor till min man blir gubbe och fyller 30.. hihihi gubben börjar bli gammal.. :P
    Nehe,ni får alla ha en bra lördag, ja hoppas på att slippa fler toabesök nu...

    2-3 Augusti

    Vilka underbart sköna lediga dagar jag har haft.. Verkligen kunnat njuta och bara umgås och ha det mysigt med Tuwis..
    Igår så va vi i himnabadet med Annie & Ellie, vi åkte dit till KL 10.00 när dom öppnade.. Och barnen plaska och hafe jätte skoj.. Vi käkade lunch där innan Annie o Ellie åkte hemmåt..
    Men jag och Tuwis stannade ytterligare en tid..
    Tuwis kom ju på att det va väldigt skoj och va i "mellan" poolen och hoppa från kanten til mig.. Bara man håller i henne så vågar hon.. Hon prövade på att flyta med armpuffarna och det tyckte hon va skoj.. Hon är ett riktigt litet blötdjur nu för tiden..Skoj och se, men farligt för hon blir lite övermodig imellan åt.. Så ibland är det bra att va lite "hönsig" :D eller hur?
    Igår kväll efter allt badande så va det bara att hoppa in i duschen och göra sig i ordning för en lill möhippa..
    Innan ja bestämde vad ja skulle ha på mig, ibland blir ja så arg på mig själv när ja har sådan beslutångest..
    Men mogge bestämde vad ja skulle ha på mig.. :D Ha ha ha
    Den lilla möhippan va ju självklart för Annie, så Mogge körde in mig till stan hämtade även upp Linda & Helle...
    Vi skulle möta alla vid Charken där vi bokade bord..
    Alla kom och vi satte och mys, vart tre rätters middag, mumsigt.. Jag tog Förätt: grillade sparris Varmrätt: Ryggbiff och efterrätt: Chockladtryffeltårta.. och det va så gott.. Alla va nöjda och belåtna..
    Mycket bröllops prat och mycket annat.. med andra ord väldigt trevligt...
    Jag, Lina & Helle hade gått i hopp och köpt present till Annie, på hennes "lill icke möhippa" så ja hade scrappat ett möhippe kort, och så fick hon 2 st Jetset Klockor av oss ( hon är klockgalen) en turkos samt en cerice.. Jätte fina och hon blev väldigt glad...:D Skoj och se..
    Kvällen vart toppen, precis så som Annie ville ha det, och hon vart nöjd tror ja..
    Ja va hemma vid 23 tiden skönt somnade 2 röda, en full späckad dag, mig lite vätska i kroppen i denna värme som ledde till huvudvärk... Inte bra..!!!
    Men men tog två panodil men endå vaknade jag med huvudvärk idag, inte bra.. men i dag låg vi och drog oss lite i sängen och sedan käkade en skönt frulle på balkongen, gick utåt vid 12,30 tiden och vart bjudna bort till grannenför sol, kaffe och bad för kidsen.. och det tackade vi inte nej till.. hur trevligt som helst..
    Vart även bjudna på lunch.. Tack snälla..
    Tuwis helt lyrisk att latja med en kompis i badet, och dessa tjejer leker så bra tillsammans.. Dom badade mesta dels av dagen.. innan vi skulle in och förbereda oss för skänninge marken när pappa mogge kom hem..
    Och där va vi inte ensamna kan ja lova,, Men det gick så bra, Tuwis är så duktig.. Hade sulkyn me oss så hon satt mesta dels av tiden..
    Tills vi kom till karusellerna och Tuwis tog massa lotter och drog i snören och vann massa gossedjur, men dte gillade hon.. Och sedan så skulle hon åka karusell.. En bilparad som åkte runt runt, träffade Mia, jimmy m. kids samt mias mamma Sollan som bjöd Tuwis på den karusellen så hon åkte me Leo och Max och hon gillade det. Satt med ett leende hela tiden.. Första gången någonsin hon åkt karusell.. Tack snälla Sollan för det.. :D
    Efter det så ville hon åka en till, så det gick bra men då fick ja vara me.. men skoj att hon vill åka, blir det nog liseberg igen i höst.. :D
    Annars inhandlade vi inget, en stor balong till tuwis, inget annat.. :D
    Nu sover Tuwis och snart sängen för oss me..
    Imorrn dax för dagis ocj jobb igen.. :/
    Pöss på er
    Stora tjejen..

    Måndag

    Idag gick ja av min jobb helg.. Skönt och välbehövligt.. Helgen har vart mycket bra så ska inte klaga och ja älskar verkligen mitt jobb.. :) Känns så underbart skönt när man äntligen har hittat rätt..  Det glädjer mig så enormt mycket..
    I lördags när ja kom hem så hade Tuwis fått utslag på innan låren.. 3 st röda runda utslag på Hö lår och bara 1 st på vänster lår..
    Igår när ja kom hem så tittade ja på dom igen, och dom hade blivit störra och rödare och i dag har dom blivit ännu störra och ännu svullnare och rödare.. Och hon säger att dom kliar och det värker..
    Och nu är det rodnat runt hela området runt utslagen me, blev lite fundersam över va det skulle kuna vara.. Så ringde 1177 och frågade.. Och dom kunde inte svara på det (förstår ja me) men bara vad man kunde göra va det ja va ute efter.. Dom sa; får hon feber sök vidare, annars avvakta åk till apotek och köp xylokain (stavning) salva och ring VC imorgon.. Och det är vad vi har gjort..
    Har fått smörja 2gånger på kvällen nu, för hon klagar på att det gör ont. Myggbett, rigäla eller vad kan det va?
    Blir lite fundersam och vaksam när dom ändrar utseende 3 gånger på 2 dygn.. hmmm får se hur natten blir och hur det ser ut imorgon.. :D  Åter kommer.. :D
    Imorrn är ja ledig även på onsdag skönt , och vädret ser ut att bli fint så ja klagar inte, blir det inte VC imorrn så blir det att åka och bada..:D Skönt! Mamma & dotter mys...
    Just det, idag va det första dagen på dagis för Tuwis sedan i början av Juni, Mogge lämnade henne imorse.. Det hade gått mycket bra.. Hon fick följa med direkt och se hennes nya fack på den Röda avd. och det stod Tuwa.. Och det va så fint.. Inget ledsen eller nått, så skönt.. Hon hade inte vart ledsen någon på dagen heller.. Lekt hela tiden och trivs att vara tillbaka med alla kompisar igen..
    Men nu är hon ledig 2 dagar igen, men men så är det och kommer va.. Lite hattigt men har man sådant schema så har man.. hihihi
    Nehe ska mysa lite med min MAN, va ett tag sedan käns det som, jobbat hela helgen och somnat tidigt..
    Ha det toppen allihoppa..
    Pöss






    Sen STORA bröllops tavlan sitter nu uppe i våran trapp.. och vi är super nöjda...
    Spotarna ska ändras men tar det när vi har tid..: ;P






    RSS 2.0