1 december

Idag första december, 23 dagar kvar till och och kan ni tänka er att Fia är inte stressad!! Känns helt underbart! Kanske för att ja ännu inte har någon julstämmning:( men det kommer väl..
Ja älskar ju att köpa julklappar, är så skoj.. Även om det e till barn lr vuxna! Ja o Tuwis slog in julklapparna till alla vuxna i tisdags, nu en del är klara, men det e en hel del kvar! Massa klappar till snuttan och även till Charlie:)

Ska ju till Ullared i veckan och kommer säker komma hem med x-antal klappar till , till kidsen:) men även en del födelsepresenter till sessa ! Och massa hem inredning:) åååå längtar massor!

Idag har vi även hämtat biljetterna till Disney on ice, ska Tuwis få i julklapp me:) hon uppskattade Pippi på is massor och detta vet vi att hon oxå kommer uppskatta:) skoj o se henne så uppspelt över nått hon gillar:) våran lilla prinsessa:)

Just nu sitter ja i Tuwis o myser vid köksbordet med frukost, tänd ljus och julmusik... Livet är perfekt:)

Ps: blev inget hus:( folk är galna som bjuder på allt och skapligt överpris på ett ruckel :( men men deras pengar inte våra:) kommer fler hus vi har ögonen öppna:)

Nu snart ska Tuwis till dagis och ja ska städa innan ja åker till jobbet...för imorrn ska ja i Tuwis på en utflykt så slipper Mogge städa i helgen, kan han bara njuta av lugnet:)

Ha en toppen 1 december !

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0