Farmor o farfar

Japp vår utflykt gick till blomstermåla till farmor o farfar.. Dom hade ingen aning om att vi skulle komma.. Så ännu spännande och roligt..
Hämtade upp kimmen (min kusin) , resan ner gick toppen.. Regnade lite på vägen.. Kom ner vid ca kl 12.30, vi ringde straxt innan vi anlände men då va det ingen som svarade .. Vart lite nervösa att dom inte skulle vara hemma.. Men vi körde fram och knackade på ingen öppna men dörren va öppen så vi klev på och gick in i ropa och leta ingen hemma förrens farmor ropa innifrån badrummet.. Då öppnar vi och där står, ja, Tuwis och Kim.. Ni skulle sett hennes min :) hon vart skapligt snopen och överraskad.. Och självklart glad..

Farfar va då ute och gick med tjabbo, men honom mötte ja när ha körde in på uppfarten! Han vart lite glad han me :)

Ja o Tuwis hade med oss två klappar, en förstoring på bröllops bilder i ram och sedan ett fotoalbum med ca 10 bilder i från bröllopet, och tror ni dom blev glada:) nu nu sitter tavlan så fint på väggen i v-rummet!

Tuwis känner sig som hemma, busar med katten i hunden, har ätit bra busat massor!

Ny sover snuttan, ja i farmor sitter i v-rummet o ser på film..

Hoppas ni haft en bra fredag, för det har vi:)

Denna bild fick dom :


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0