Alla <3 - Dag

Ja idag är det Alla Hjärtand dag om det är någon som missat det... ;) Idag är det 1 år sedan jag friade till min blivande Man då han svarade, - Såklart vi ska .. :D Tänk er ett helt år sedan och nu är det bara 3,5 månad kvar ca tills vi blir man & hustru.. :D Känns helt fantastiskt...



Dagens Alla Hjärtans Dag började med lite mys isängen där Mogge & Tuwis fick presenter utav mig, Tuwis fick en film, Tummelisa och Mogge fick en kärleksbok som ja fyllt i med massa text och bilder på oss från våra år som gott...:D
Efter va det bara att ringa 1177, mogge har återigen pajat knät.. mitt stora hjärtat.. Igårkväll va det illa, det va så svullet, han hade sådan smärta.. Och när vi skulle gå och lägga oss så kom han inte upp från soffan, då han inte kunde stödja på benet, så det vara bara för mig att hämta kryckorna så han kunde avlasta knät.. och hjälpa honom så gott ja kunde!
Men 1177 ville att han skulle åka upp till Akuten, för VC gör ändå inte så mycket.. Så Akuten nästa, gjorde iordning oss, käka frulle och sedan bar det av.. Det brukar ju vara full rulle på måndagar men det va helt ok, vi va där vid 12.30, kom in till anmälningen vid 13.00 och sedan inropade till ett rum vid 13.40 ca.. tuwis och ja ca kvar hela tiden för att stöta baby.. Men undertiden vi väntade så gick ja och Tuwis ner till cafeterian och köpte lite frukt till henne och sedan även in till bemanningen för att lämna in lite papper som behövdes inför min timanställning på US..:D Min dröm har äntligen kommit till mig, ett jobb där!
när vi väl kom in på ett rum så gick det fort innan läkaren kom, och det va en akutläkare, inte spec. på knän men han tömde Mogges knä och det bliv 110ml vätska.. inte illa.. inte konstigt att knät va svullet och spänt!
Mogge fick även genomgå massa tester, där det framgick att han har ont.. Ortoped kom in  senare och han trodde att det återigen är korsband och menisk som är skadad.. :( Inget skoj.. min stora älskling! Så nu lite piller, sedan röntgen och återbesök hos specialist och se vart dom ska gå vidare..
Men Tuwis va så duktig under tiden där upp tog ca 2,5 h där upp tills vi va ute och då har vi även träffat två läkare..:D Bra jobbat akuten!
Han är stel och har ont men förhoppningsvis blir det lite bättre nu när det är tömt.. Inte lika svullet iaf..


Kvällen har vi bara vart hemma och umgås, ätit god mat.. nu slappar vi i soffan och myser..

Nehe, ska återgå till att mys..

Hoppas att ni ALLA mina kära läsare har haft en underbar Alla Hjärtans Dag..

http://files.marianova.com/files/imagecache/normal/files/2813/0dd7e6b531b03f75641d1fd4f9a0ad30.jpg

 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0