Astman igång igen..:(

Japp såhär är det nu, inget skoj.. Tuwis va inte så bra i lördags lite hängig, pipplig, hade feber och hosta och mådde allmänt kass.. men natten till söndagen vart ännu värre.. Ingen av oss tre sov nått, Tuwis hostade så enormt mycket och hårt..Så hon sa sj att hon va rädd för hostan och va så ledsen!
Man lider så mycket med dom små.. Hon är ju även helt täppt i näsan, så gårdagen va ingen lek kan ja lova.. Ja jobbade med 0 h sömn men ja klarade mig, värre med tuwis.. Som bara va och tittade på film, hade inte mycket ork.. men hon åt bra iaf och det va ju nått positivt idet hela! Jag jobbade delat igår så när ja va hemma på mina timmar så somnade ja o tuwis i soffan.. Skönt..
Ja kom hem vid 21.00 igår kväll och då va skruttan vaken efter alla sina sömn pauser under dagen, hon sover ju inte annars under dagarna så när hon gör det så är hon vaken sent !!
men men så är det! Hon somnade i pappas famn vid 00.00 tiden sa han för då sov ja sedan 2h tillbaka.. Men hon vaknade vid 02.o0 och va väldigt hostig och snorig.. Men när min klocka ringde vid 06.00 så hade hon äntligen somnat in ordentligt och djupt..Så skönt för henne och hon sov enda fram till kl: 08..
Sedan ja kom hem idag från jobbet så har vi gjort pannkakor och bara legat i soffan och tittat på film och sovit.. Hoppas hon blir bra snart!

http://1.bp.blogspot.com/_OrZ0o5gINT8/TJEDD2WOo0I/AAAAAAAADMw/D7ryKwzoJq8/s1600/inhalatorn.jpg



tuwis skulle ju på kalas igår (söndag) men det kunde hon ju inte gå på, hon va ledsen och hon ville ju så gärna gå..Men vi får gå över dit i veckan när hon är bättre och ge presenterna och ta en fika..och kidsen får busa!

imorrn tisdag är ja ledig, underbart skönt! Mogge ska till röntgen med knät..Får se vad den vissar inget allvarligt hoppas ja.. Håll tummarna för det!

Sista dagarna har det inte vart så mycket planerande med bröllopet, har vart annat att tänka på men 95 dagar kvar, inte långt kvar nu.., så det sista pillet är ju kvar..
Vi vet inte riktigt om vi ska gå på den planen vi hade från början att Tuwis ska bära våra ringar på en ringkudde eller i en korg, vad är bäst? Vi står verkligen i valen och kvalet..

http://www.recycledbride.com/uploads/listing/10/10875/white_satin_flower_girl_basket_flower_girl_baskets_10488_view0.jpg http://media.theknot.com/blimages/P888_m.jpg


Nehe, nu lite kvällsmat sedan tv.. och bara mysa med mina hjärtan..:D
Älskar er över allt annat!

http://www.parkbanken.info/wp-content/uploads/2009/06/till_anna.jpg




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0