Femtonde Februari Tjugohundraelva

Ja tisdag idag och det va jobb på schemat.. Förmiddagen har ja och Mogge suttit och planerat, räknat och luskat lite på bröllopet... har inte kommit fram till sådär jätte mycket men lite iaf.. Fick lite klart och lite är bättre än inget ,eller hur.. haha nu är det ju bara 3,5 månad kvar..Man börjar bli lite nervös kan ja lova!! men men det komemr bli så bra!


ja började jobba klo: 15.00 och har kört på som satan idag.. fick en sådan söt kommentar av en boende förrut när ja kom.. har ju vart 3 ledig och han frågade mig om ja har haft semester? - ne, svarade ja bara vart 3 dagars ledig och han säger då igen.. har saknat dig! hur snällt är inte det.. Skönt och veta att man är omtyckt och saknad..:D Gjorde mig mycket glad!

Imorrn jobb igen 6.45 stämplar ja in och arbetar till 16.00 sedan hem och mysa med sessan och min blivande! Helt underbart!

Nehe, nu ska ja mysa lite med Mogge innan ja ska försöka sova, brukar va svårt att somna när ja har arbetat kväll och ska upp tidigt igen! Men hoppas ja somnar, känner mig trött för en gång skull..

http://looveisintheaiir.blogg.se/images/2010/awww_109585431.jpg

 


Kommentarer
Postat av: Fru Jensen

Hej vännen!



Bröllopet ja.. Jag har varit sjuk i en dryg vecka så det mesta har stått helt still. Börjar bli lite lagom stressad över det mesta faktiskt! Min beslutsångest äter upp mig totalt, hehe. Vi har en hel del kvar som inte ens är bokat typ transport och blommor men det ska nog lösa sig inom kort. Sen måste jag snart skicka efter klänningen och få ut inbjudningskorten innan februari är slut!



Massor kvar som du ser... Hur går det för er?



Kram Johanna

2011-02-15 @ 22:27:52
URL: http://fru-jensen.blogspot.com
Postat av: Jonatan

Hej såg din blogg!!



Vill du förena nytta med nöje? www.50lappen.se är en ny lanserad sida där du kan erbjuda att marknadsföra en produkt hemsida etc via din blogg.

Du behöver inte ha tusentals besökare, du sätter priset själv och vad du kommer att skriva och hur mycket.

På 50lappen.se är det gratis att annonsera så det är bara att köra ; )



Lycka till

2011-02-16 @ 13:15:16
URL: http://www.50lappen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0