Mata kaninerna..

Mogge har inte mått så bra idag, tyvärr.. Han fick inatt gå ut och lägga sig i soffan, han höll på att få panik av att hans kroppstemperatur växlade så.. Och han ville inte väcka oss.. För lill snuttan kom in till oss vid ca 01.30.. Efter det sov man som en stock ända fram till 9.45 imorse, även Tuwis sov så länge... Hur skönt som helst.. Sedan upp och göra frulle.. Havregrynsgröt såå gott.. Även tuwis har börjat gilla det.. Mycket bra, man mår så bra av att äte en stabil frulle..

efter det så gjorde vi iordning oss ja o tuwis och skulle åkte till helles/krinolin för att titta på en slöja till bröllopsfrisyren.. och ja hittade en.. Innan dess så backade ja ut från garaget och satte mig fast.. hela våran uppfart är isgata, och det är ingen som har varken saltat eller sandat här så det är blank is.. Ja försökte sj komma låss, men det bara spann och det gick verkligen inte. Så fick ringa in till mogge så han fick komma ut och hjälpa mig men det gick inte då heller, så två grannar kom snällt ut och hjälpte oss och då kom vi loss efter liten stund.. man blir så nervös eller iaf ja.. Det va ju tur att det va där och inte någon stan inne i stan, så ja lätt kunde få hjälp.. Men shit va halt! hoppas verkligen dom grusar nu.. Vill inte sätta mig fast igen!!

tuwis och ja åkte till krinolin och hittade en fin slöja och ja fick återigen se min fina klänning, varje gång ja ser den så älskar ja den.. Och det känns så rätt.. Det är väl så det ska kännas eller hur? Längtar bara tills den dagen är här så ja får ha den på mig hela dagen!! Underbart!
efter det så åkte ja och tuwis till valla och kollade på djuren, va inne i stallet och hälsade på alla hästar, ja är ju lite små rädd för dessa djur.. eller ja har iaf väldigt stor respekt för dom.. Men tuwis älskar dom, hon va ju helt lyrisk...:D efter det gick vi upp och hälsade på kaninerna och marsvinen.. Vi matade dom och det va så mysigt.. Vilka mysiga djur.. Tuwis ville klappa och pilla på dom hela tiden.. Och vi tittade även på hönorna, men det luktar jui så illa där inne.. getterna va det lite svårt att komma in till, det va en så stor vattenpöl utanför och vi hade inga gummistövlar på oss så vi tar det en annan dag.. och det tyckte tuwis va helt ok..

Och efter det vart det en sväng till Ekängen till pappa och gun, så mogge verkligen fick vila och ta igen sig.. emelie har ju kommit hem från thai och hade köpt lite saker till oss, ett par skit snygga badbyxor till Mogge, ett par fina solglasögon till mig och även 2 röda fina svävande lyckor i form som ett hjärta som vi ska tända på bröllopsdagen och skicka iväg en lyckönskning...:D tack snälla älskade syster.. Och Hon hade även köpte endel till tuwis..:D Stort Tack igen!!



hemma hos pappa och gun fick ja ett anfall imagen, den som verkligen har vart lugn och bra väldigt länge nu, men det gjorde såå fruktansvärt ont, bara att ta smärtstillande och toa besök som inte heller va roligt!! Men tillslut så släpte smärtan och ja hoppas inte det kommer tillbaka.. men kan tro att det är mycket nu, stress, pengar mm.. Men hoppas att allt tråkigt vänder snart!! Det behöver vi om ja säger så!

nu har tuwis nyss somnat och vi slappar i soffan har nyss tittat på landskampen och nu på nått annat..

Imorrn jobb igen!

ha en bra kväll

Pöss på er

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0