Vikariatet är slut.. :(

Ja idag va det måndag den sista februari och mitt vikariat är slut.. :( Känns verkligen inte skoj.. Känns så tråkigt.. Ja trivs sååååå bra där uppe, med jobbet, med bolaget och framför allt med alla underbara människor! Både boende och personal..
Men jag tackade idag Ja till en helg rad där upp.. Så var tredje helg kommer ja jobba där och det känns bra.. :) Så så lätt slipper dom inte mig.. :D Skämt och sido..:D

Tuwis har idag vart på dagis för första dagen på 1 ½ vecka.. Hon har ju vart sjuk och Mogge har ju vart hemma och varför ska hon då va på dagis? Ju mer hon e hemma ju bättre är det ju, eller hur?
Hon tycker att det va jätte skoj att komma till dagis, det va ju inte så många barn där idag tyvärr men dom hade iaf haft mini röris.. "gympa" tycker Tuwis är såå skoj.. min stora tjeja!

http://butik.friskissvettis.se/images/P/RORIS2.jpg

Mogge har idag jobbat fram till kl: 19.00 då ja va och hämtade honom,, Nu slappar vi i soffan, tuwis sover sedan en liten stund tillbaka..

Imorrn ska vi till Valla, både ja o mogge e lediga underbart, så det blir att träffa och mata djuren.. Tuwis älskar ju djur så då ska kameran me kan ja lova.. Hoppas ja får några riktigt bra kort så ja kan framkalla och förstora!!



Den blöjfria bitten går galant, hon har nästan aldrig blöja på sig, förutom på natten.. Hon kan imellan åt ha det på sig i säkerhets skull om vi ska iväg och det inte finns toa inärheten eller om vi ska flacka lite fram och tillbaka.. men annars är hon såååååå duktigt att säga till att hon e kiss eller bajs nödig.. Som alla sa att det kommer hon e mogen och det har det verkligen gjort.. det bara smällde till så ville hon inte ha blöja.. Och det känns underbart! Våran STORA blöjfria tjeja!! Man bli såååååååå stolt kan ja tala om.. Och man vill bara skrika ut det... hihihi

http://1.bp.blogspot.com/_qk_LH38YUiA/THV-u-DCF2I/AAAAAAAAAzM/7r0nFUAckSs/s200/potta.jpg



ikväll bjuder det på mys och sömn, är lite trött klockan ringde ju vid 05.50 imorse...

nehe, ska kolla på spårlöst innan sjärnor på slottet börjar sedan så säger nog ja nattis...:D

Hoppas ni alla har haft en bra dag..

Pöss på er




Kommentarer
Postat av: Hemmafru I Florida

Vilka underbara bilder:)



Glad att du kikar tillbaka, roligt to get to know nya mammor.

hoppas att din gadhar varit bra.

kram



OBS:

Var med och tävla om clear eyes;



http://mylifeinparadise.blogg.se/2011/february/utlottning-clear-eyes-x2.html#comment

2011-02-28 @ 22:04:36
URL: http://mylifeinparadise.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0