Bröllopsfrilla och bröllopsmässa..:D

Jaha, då va även denna helg över, tyvärr.. Fredagen spenderade vi hemma och det blev massa fredagsmys, god mat, let´s Dance, gotte o dricka.. och abra massa mys.. Det vart sängen skapligt tidigt för vi skulle ju upp tidigt.. Klockan ringde vid 7.15 för att hinna,, Ja och Tuwis skulle köra Pappa till jobbet och sedan lämnade ja snuttan i Ekängen och efter det så drog ja och hämtade Tina för att säga bye bye Linkan och Hello Sthlm... Resan upp gick mycket bra och det gick fortare än beräknat, det va skönt.. Ja ställde upp med min brudftilla opch modell för Milla..:D Och min frilla vart och är sååååååååå fin.. Jag älskar den.. Kunde inte sluta se mig sj i spegeln.. Och ha tog massa biler.. och ni som känner mig kan tänka att ja satt och nästan grät av att det gjorde ont när håret vart uppsatt..Men såå duktig hon e min älskade vänn.. Så skicklig..Ni som kommer på bröllopet får se den snart..:D Och det bestämdes att det blir slöja..:D Såå nöjd.. Vi åkte inte hemmåt förrens vid 22.00 tiden ca.. Och det va svinhalt på motorvägen och det blåste storm på vägen hem.. Men resan hem gick bra me..:D Så vi va hemma vid 00 ca.. hem och lägga sig i sängen omg, både Tuwis och min blivande sov.. mogge mådde inte bra.. han hade feber och när han gick upp i morse så tog han tempen och hade 39 grader feber, inte bra men han åkte och jobba iaf.. Älsklingen min!

Tuwis och jag har idag gjort massa, vi har slappat på fm, tog bussen vid 12.30 till K-rauta för att hämta bilen och sedan drog vi till Cupolen och Bröllopsmässan.. Tuwis va såå duktig, det va mycket folk, men ja va messt ute för en viss sak och hittade den inte.. Vi va inte långvariga på mässan men vi gick 2 varv runt iaf.. Fanns mycket att se, skoj och se Ankan där med hennes företag, angelicas cupecake...:D Hon som ska göra våran bröllopstårta... Kommer bli skoj.. :D
Efter det så åkte vi och tvättade bilen och och sessan och den vart ren och fin, efter resan till sthlm så vart den jätte skitig...

Nu sitter vi o laddar för solsidan, skoj skoj.. imorrn måndag igen och jobb börjat veckan med ett kvällspass..

Nehe dax att slappa..:D

Ha en bra kväll..

Pöss på er

http://munkviken.se.loopiadns.com/uploads/images/Hjarta.gif

 


Äntligen Helg...

Äntligen helg, så får man säga när man verkligen har längtat efter den , eller hur? Så skönt och sova lite sängre än till 05.45 imorrn...

Idag efter jobbet vart det att hämta sessan på dagis och sedan liten tur till maxi för att köpa små saker som saknades till kvällen och middagen..
och vi köpte tom varsin semla, det va gott..

När vi kom hem så har vi suttit och pärlat, vi har pärlat pärlplatta, pärlat halsband-.. Hon är så duktiog min lilla tjejja!!!

Nu står maten i ugnen och ja ska snart steka köttet, kvällens middag består utav..

- Hasselbacks potatis, helstekt ytterfileé, tsatsiki/ bea-sås, sallad  och gott dricka..:D mumma va!! Vi älskar´t!!
För idag är det fredag och det menas fredags mys och det missar inte tuwis kan ja lova!!!
Under middagen kommer Mogge springa imellan tv:n och bordet för att inte missa handbollen, dåligt planerat av oss att äta när handbollen är..:( Men men så blev det..
Men Heja Heja Sverige!!! komigen nu grabbar, slå Frankrike...

Imorrn så åkter och ja och Tina till sthlm och ska va lite modeller.. Skoj.! För Milla då.. Hon som även ska göra min brud frisyr! Kommer bli skoj och spännande..

nehe, spisen kallar..

Ha en bra kväll

Pöss på er

http://www.ekoxen.se/sve/images/HandbollsVM2011.jpg

http://nichole86myblog.files.wordpress.com/2010/05/sverige-flagga.jpg


Torsdag

Natten har vart både kort och skönt men även lite halv jobbig för Tuwis, som har hostat något så enormt.. Stackars mammas tjeja!!
Fick i henne medicin på natten så hon har fått sova mellan host attackerna om man kan säga så.. Idag fick hon vara hemma, pga av hostan.. Så den inte ska bli värre och för att hon ska orka va på dagis.. Ibland kan hon va slö när hon har sin hosta! Men dagen har vart bra, hon har hostat men inte överdrivet.. Imorrn kommer hon gå till dagis, hon sa sj att hon ville det, men hon kommer börja lite senare och gå hem efter mellis. så blir inte så många timmar.. Men bättre det än allt för långa dagar.. det gillar ja inte..!

Sedan ja slutat idag kl: 14 så har ja verkligen inte gjort nått, bara slappar.. Vart så otroligt trött kan ja lova, bara mysa och leka med snuttan.. det är det bästa och roligaste som finns.. Lekte med hennes pippi hus och hon går verkligen in för det och vill göra mig så delaktig.. Hon är så go min lilla snutta!

Nu sover sessan och hon hostar en del, men vaknar hon får hon medicin igen, mammas lilla skruttis.. Lider så mycket med henne när det blir hosta för henne.. men det va ju bara en tidsfråga kändes det som.. Hon har inte vart nått sjuk sedan hon hade mask i magen i Maj, inte ens förkyld.. Men tråkigt där det sker.. :( Men hoppas det går över snabbt!

Jobb imorrn igen, sista dagen på veckan sååååååå skönt.. är så trött idag kan ja lova.. Är inte van att jobba hela dagar varje dag hela veckan.. brukar ju vara ledig någon dag i veckan och även jobba nån kväll så man kan sova men inte denna vecka.. Upp med tuppen bara!!! nästa vecka blir skönt, lite ledig men fick förlänge min arbetstid på tisdag.. Ja är så snäll och ställer upp när det behövs.. och ja behöver pengarna.. :D Blir fint på lönespecen hoppas ja iaf.. Blir ju bättre än CSN som ja haft sedaste 1,5 året... :D Spännande och se vad ja får på 1 månad..:D

nehe, sängen kallas..

imorrn får vi även en skicka från hon som ska sjunga i kyrkan på bröllopet, men låtar som hon sjöng på ett bröllop så vi ska få höra henne..:D ser verkligen fram emot det.. Skoj!

Sov gott

http://cherlindrea.se/wp-content/uploads/tecknad-miranda41.jpg

 


Vilken skit natt..

Natten till idag va verkligen inte rolig måste ja säga.. Jag somnade inte ens, gick in och la mig innan Mogge för han skulle kolla på någon film och det pallade inte ja som skulle upp ovh jobba..
Men endå kan ja inte sova.. Tycker inte om att sova helt sj i sängen,, Måste sova med min blivane man då sover ja bäst... :D Och ännu bättre sover ja när Tuwis sover hos oss...:D
Tuwis kom in pigg vid 02.00 och ville se på bompa , men det fick hon verkligen inte kan ja lova men hon låg och snackade ett tag om både det ena och det andra.. ja försökte prata med henne när hon frågade nått samtidigt som ja hade sådan huvudvärk, shit vilken värk, när ja vände mig om så började ja må illa.. Låg och tröck på huvudet och försökte göra allt jag kunde för att den skulle försvinna men det gjorde den inte.. :( Ja somnade vid 05.10 och klockan ringde 05.55... Mycket sömn va.. eller inte.. Men men upp och hoppa och åka till jobbet.. det har vart segt idag kan ja lova men ja har klarat mig igenom dagen med nöd och näppe känns det som nu..
Efter jobbet va det och hämta sessan som bra hoppade i matstolen när ja kom till dagis , dom satt och åt mellis.. Det va så skönt och mysigt att krama henne..:D Har saknar henne massa!!
När vi kom hem så la vi oss och myste i soffan och tittade på lady och luffsen.. Och sedan blev det massa bus efter det innan middagen..
Mamma och leffan kom förbi på en fika och massa snack.. skojigt!!

Nu har ja precis duschat och sitter och slappar i soffan med min favvo kille och bara slappar, väntar på att Fuskbyggarna ska börja, sedan blir det nog sängen för mig för klockan ringder vid 06.00 imorgon igen..

Nehe, ha en bra kväll..:d

pöss på er

 


Sååå trött!

Nu är ja hemma efter en heldag på jobbet, arbete mellan 11.45-20.30.. Det är tufft måste ja säga!!
Men det går bra, syns på kontot nästa månad hoppas ja..:D

Så dagen har inte vart så mycket annat än jobb o jobb..

Har suttit och tittat på handbollen, sverige - danmark och tyvärr förlust..inget skoj men men.. 2 bra spelare skadade.. Både Kim Andersson och Carlén... Inte bra...

Imorrn jobb igen, klockan ringde kl. 05.45 .. Mogge o Tuwis kommer sova som stockar då och det kommer bli träligt att gå upp.. Är ju så mysigt att ha snuttan i sängen!!!
Åå vad ja saknar henne,,, det verkligen värker i mamma hjärtat av saknad.. har ju inte träffat henne sedan i fm och kommer inte se henne förens i morrn em.... Så kan ja lova er att det blir att mysa järnet..:D Längtar!!!

Nehe, sova nu, sängen kallas..:D

Ha en bra natt

Pöss på er

 


Jobba på schemat

Nu har ja precis vart och lämnat snuttan på dagis, ser ja inte henne förrens i morrn em då jag hämtar henne från dagis vid kl: 14.30.. Känns så tråkigt när man jobbar kväll och ser inte sin dotter på ett dygn.. Men så är det när man jobbar inom vården...

Ja jobbar idag 11.45-20.30 ,.. money money blir det.. :D

Nehe, sminka sig och sedan hoppa i bilen och dra mot åleryd..:D

Ha en bra dag!!

Pöss på er


Vinnarna av Cliniderm

Jaha då va redan denna tävlig avslutad och vinnarna är:

Ett STORT GRATTIS till er alla 4


Tuwis 3 år

Jaaaa, fattar ni snart är min lilla prinsessa redan 3 år, det går så otroligt fort!! Känns som det va nått år sedan ja krystade fram den finaste lilla tjejan på denna jord!

Vi har pratat endel ja o min blivande om presenter till Tuwis... Hon har så förbaskat mycket leksaker så vi får knappt plats.. Och vissa saker har vi inte ens tagit fram från julen för det finns ingen plats.. Så vi ber snällt att hon inte får leksaker till rummet ist andra saker som vi verkligen behöver och som Tuwis skulle uppskatta..

Jag & mogge ska köpa en ny "vanlig" cyckel till henne, har tittat på en cresent, så bidrag till det skulle va bra så kan man köpa någon lite mer rigäl och hjälm till såklart!

Även present kort på äventyr så som kolmården, astrid lindgrens värd där hon vill lämna sina nappar till pippi.. Sådana utflykter älskar hon och vi vet att hon ser fram emot att åka till båda ställena i sommar..

Lite ute lek saker,
  • nya hinkar
  • spadar
  • Rockring
Nått som behövs mer är pedagogiska böcker samt CD-sagor då hon lyssnar på det varje kväll innan sovtajm.
Filmer funkar alltid, rönjar rövardotter, toy storie filmerna alla 3 älskar hon och vi vet att det skulle uppskattas!

Och sedan har vi dessa skor som vi skulle vilja önska oss till sessan till våren.. Hon har ju vuxit så mycket så sommarkläder från förra året är för litet så massa sådant och presentkort skulle va mycket uppskattat!

Det är treton, gorotex finns på Ecco bla. helst denna färg men annars svart!



Fest häfte

Satt igår kväll och pillade lite med bordsplaceringen och även festhäftet till bröllopet.. Hade ju gjort ett häfte men hade lite andra ideér så gjorde om det.. Och detta vart bättre, lite mer genomtänkt och harmoniskt.. Så inte gästerna får en chock när dom öppnar häftet och ska läsa.. Det måste nog va lite harmoniskt för att folket ska vilja och orka läsa det!! Eller har ja fel?

Men jag är nöjd, mogge är nöjd.. Så ja hoppas att ja inte ändrar fler gånger nu.. Bestlutångesten kryper fram även här.. Hopplös är ja.. Ha ha ha ha ha Vill ju att den ska bli bra, och när det sedan ska iväg på tryckning så måste den va perfekt.. Annars inget bra! Vill känns mig lika nöjd med häftet som ja gjorde med inbjudningarna.. Vart så nöjd med dom.. Super fina!!

Nån som har nått tips på bordsdekorationer, har ju köpt konfetti diamanter men tror ja köpt för lite för att fylla borden så inget mer behövs, nån som vet nått annat bra, stilrent.. Hör av er!!!

 


Monogram

Va inne på en bröllops blogg nyss, och jag har ju funderat endel över detta med caketopper.. Har pratat med Ankan om vad man kan göra ( ankan ska göra våran bröllopstårta) angelicascupcakes.blogg.se och sa sist att hon kunde göra våra initialer i kanske vit chocklad och ställa på toppen eller liknande men va inne på en sida och hittade dessa fina bokstäver.. Stilrena och snygga.. Men lite dyra om ja säger så.. Men fina va dom , eller hur?

Hittade dessa på kakburken.se 198:-/bokstav

 



Massage

nu på em så har mamma och leffan vart här, dom kom med semlor. Och det är ju inget gott då... Till och med Tuwis åt.. Hon älskar ju grädden...;) Sötungen..

Mycket tjatter och skratt blir det... Jag hjälpte även Leffan med hans CV och det vart bra, tyckte ja iaf.. Dom stannade även på lite mat, spagetti och köttfärssås.. Va riktigt länge sedan vi gjorde det så det va riktigt gott.. :D Mumma.. Efter maten så fick mamma ge mig lite massage.. Har ju så ont i ryggen, och nu är det bättre.. Tuwis skulle även hon ge mig massage då, så dubbel massage ett tag.. Underbart skönt!

Nu precis så satt ja och skrev upp alla namn på dom som är bjudna på bröllopet för att skicka iväg till scrapbooking butiken så hon han göra bordsplacerings ettiketerna.. Skickade alla sean får man väl ta bort dom som inte kommer, som tackar nej.. Vissar har ju tackat ja redan så det är bra.. :D
Vi hoppas att så många som möjligt kommer av dom som e bjudna.. Vilken kväll det kan bli då.. Helt underbart skoj ska vi ha!!!
Är så nöjd med valen av papper ja gjorde i dag till placeringarna, det kommer bli så fint och ser verkligen fram emot tills ja får dom..:D Skönt att det är klart me!!
Även då är checklistan full av ocheckade saker.. :/

http://www.brollopstorget.se/images/usr/verktyg/verktyg-bordsplacering.png



Men men det kommer det kommer..:D Måste ju även in med mina vigselringar kom ja på idag och ändra storleken dom va lite väl stora!!! Typiskt men då är det väldigt skönt att man är ute i god tid..

Nehe, Handboll är på nu.. Måste hänga me lite..:D

Ha en bra kväll

http://www.finnformen.se/images/massage.jpg

 


To the wedding

jaha då va en sak till klart för bröllopet, jag och tuwis åkte iväg en sväng och lämnade pappa hemma för att åka till scrapbooking butiken och beställa papper och band till bröllopet

Jag har lämnat över bordsplacerings etiketterna eller vad det heter till dom.. Så dom kommer göra alla sådana.. Skönt.. Så va där och bestämde papper.. Och det komer bli såå fint..Precis så som ja vill ha det.. Kommer verkligen njuta av dukningen vid middagen på våran dag..:D

Beställde även organzaband som ska sitta i bröllopsbågen, samma färg som organzapåsarna och löparen på bordet..Så allt kommer gå ihop och bli harmoniskt.. Precis som ja vill ha det.. :D

Lääängtar verkligen efter dagen nu..:D

 


Gör mig sååå glad

Idag fick ja en kommentar på bloggen som verkligen gjorde mig så glad. Det träffade så perfekt i hjärtat.. Att en läsare skriver nått så himla gulligt och bra känns helt fantastiskt.. Trodde inte att denna dag kunde bli bättre med detta vart pricken över I:t...

Tack snälla underbara du Mirelle, du vet verkligen vad man ska säga för att få en männinska att bli så glad och rörd.. Tack ännu en gång..

Och läs detta och njut, för det gör ja, läser denna kommentar om och om igen.. :O



Hej Sofia!
Måste först säga att din blogg är så rolig att följa, du skriver om intressanta saker och man blir glad av att få följa alla dina roliga nyheter i livet.

Jag tycker att du verkar vara en underbar människa, du har en fin man och en jättefin dotter som du kan vara stolt över. Tänk att finna kärleken så tidigt i livet som du gjorde. Och alla glada nyheter du får i livet, jobb, körkort, utbildning, bröllop mm...du får säkert all denna lycka pga att du är värd den. Du är verkligen min idol och jag beundrar dig väldigt mycket! :) Hoppas att du aldrig slutar att blogga, din blogg av alla jag läser är bäst!

Ta hand om dig! Många kramar från tvåbarnsmamman Mirelle!

Dagens ros till dig Mirelle

http://juliatheone.blogg.se/images/2010/dagens20ros_21791004_98921978.jpg

 


Ni glömmer väl inte att tävla!!!!!!

Fyra stycken kommer bli vinnare till varsitt provpaket på dessa produker..Värde 200:-

Boxen innehåller: Active Protection Day Cream 5ml, Age Delay Serum 2ml, Ultra Soft Cleansing Milk 5ml, Barrier Repair 5ml, Optimal Strenght Night Cream 5ml, Ideal Balance Skin Tonic 5m

Det som ni behöver göra är att


  • Svara på dessa 3 frågor + varför just DU ska vinna! .. Maila svaren till mig: [email protected]
  • Och även lägga in denna tävlig på eran blogg
  • Har ni inte blogg så maila 5 vänner och länka till bloggen

(Svar i kommentarerna godkänns alltså inte, utan raderas direkt för att undvika fusk.)

FRÅGORNA:

  1. Vad har man på huden efter rengörningen?
  2. Vad heter rengöringen för män?
  3. När det blir varmt och fuktigt ökar hudens, vad?

 

Svaret finns någonstans på Cliniderms hemsida.

Tävlingen pågår till 23 Januari

 


Det flyter på..

Ja idag va det verkligen skönt och få sova lite, jag och Tuwis har legat och myst i sängen till halv 11.. Underbart!! Kändes som det va väldigt länge sedan!!!
Ja vaknade av ett samtal på 010 nummer alltså landstingen och orkande inte svara så dom pratade in på röstlådan och ja lyssnade av då va det chefen på 21:an där ja hade min APU i höstas.. Så ja ringde upp omg. Och hon frågade hur min arbets situation ser ut för tillfället och ja sa ju som det va att ja har ett vik. fram till siste feb. och efter det har ja inget och hon ville att ja skulle komma till dom och arbeta.. Så hon skulle se till att jag blev anställd nu från 1 mars på bemmaningen till en början och när det finns en tjänst ledig eller vik så får ja den på 21.an.. Hur underbart är inte det.. Vilken nyhet och vakna till.. Får ja jobba med det ja vill.. Vilken dröm.. Är såå lycklig kan ja lova!!

Idag får Tuwis följa med min en liten stund till jobbet, tills mogge kommer och hämtar henne, körde ihop sig lite.. Hon har ju studiedag idag på dagis.. Men det kommer bli skoj.. Dom gammla kommer bli roade av att ett barn kommer..:D Kommer dom tycka är jätte skoj!!

Idag fick ja även mitt betyg så ska in till chefen och me om löneökning omg.:D Känns underbart!!
Vilken dag!! Kan det blir bättre.. :D

Ska plocka iordning lite innan avfärd till arbete..

Ha en bra dag

Pöss på er

http://theblogmadeforyou.blogg.se/images/2010/vad-r-lycka_91383676.jpg

 


Usch för delad "o" tur.. ;)

vilken dag måste ja börja med, den har vart fruktansvärt lång.. Klockan ringde vid 6.00 imorse, ögonlocken fick ja knappt upp kändes det som.. Tuwis och Mogge sov så underbart skönt.. Ville ligga kvar, men jobbet kallade..
När ja klev ut så vart ja på riktigt dåligt humör, det hade kommit mer snö, och det va sååå halt!!
Ja jobbade mellan kl: 7-12 och mellan 12-16 åkte ja hem och slappa lite, sov 1 h och duschade innan ja skulle vara tillbaka på jobbet vid 16 och jobba fram till 20.30... Det är tufft att jobba delat.. Inget skoj alls..
Så här trött som jag är idag är det sjukt att vara, har jobbat nu hela helgen och ska jobba imorrn me, men bytte tur med en jobbar kompis skulle igentligen gått 7-14 men bytte till 14-20.30, anledningen va att få sova lite imorrn bitti och för att få umgås med min tjeja.. Känns som ja knäppt sett henne i helgen eller det har ja ju inte gjort. Så få lite mamma & dotter tid på fm känns underbart.. Hon börjar ju på dagis vid 13.15 då ja måste åka till jobbet.. Ser fram emot tisdag då ja är ledig och kan umgås med henne hela dagen och halva onsdagen... Lääängtar!!

Annars så har det inte hänt så mycket här i helgen, jobb och sovit..
Nu sover sessan, ja o mogge sitter i soffan och slappar, båda är trötta och slitna efter helgen och laddar på jobba imorrn me.. Snart gör nog ja både täcka och kudde sällskap i sängen..

Ha en bra kväll..

Ps: Såg ni Solsidan, shit va bra det är...:D Ha Ha Ha Ha

http://2.bp.blogspot.com/_TMRmmW70nhQ/TPp4trk7f-I/AAAAAAAADlI/Oo2ImI82BiY/s1600/Amerikanska+ABC+k%25C3%25B6per+Solsidan.jpeg

 


Mitt 2010

Hittade denna lista på Lovisas blogg, lite tidsfördriv..:D

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag friade till Mogge den 14 Februari, började med körkortet, tog examen!

Har du några nyårslöften?
Nea inte, tror inte på det iaf..

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Tina & Robin fick Lea, bla.

Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
14 feb då ja fria,

Vad var din största framgång 2010?
Blev klar uska och började på körkortet i dec och hade det i handen den 3 Januari 2011

Största misstaget?
Kugga på körkorts teorin

Bästa köpet?
Bröllops klänningen, tärnklänningen och vigselringarna bla.

Vad spenderade du mest pengar på?
Just nu, bröllopet..

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Min underbara och fina dotter som ger mig glädje o lycka varje dag, även min blivande man såklart och min underbara familj o släkt utan er vad skulle jag göra och ta vägen!

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
Från och med Du

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Ja va nog gladare iaf jämfört med året innan..

Vad önskar du att du gjort mer?

Röra på mig, äta bättre, tjäna bättre .. ;)

Favoritprogram på TV DW, Couger Tows, inrednings program

Vad gjorde du på din födelsedag 2010? Firade den med familj, släkt och vänner

Hur skulle du beskriva din stil år 2010? Ingen speciellt, spenderade ju sista halvåret i vita sjukhuskläder så ja gjorde 2 apu perioder där.. Annars, svart, ginakläder som alla andra.. ;)

Den bästa nya personen du träffade? Vet inte om ja träffat någon ny person, eller iof alla underbara msk ja har arbetat med på US.. Ni alla är underbara!!




http://1.bp.blogspot.com/_rVTgeS_oZGM/TRe_JZ2OS3I/AAAAAAAABsQ/VfQNNTYHWHw/s1600/00000125e219d58bd1c46d06007f000000000001.2010_1.jpg

 


Kan man va tröttare!?

Klockan ringde vid 06.00 imorse och ja fick knappt upp ögonen, men magen va i fullgång av smärta.. Så va tvungen att gå upp av 2 anledningar.. Hade sådan smärta i magen så det va sjukt.. Tog ingen smärtstillande innan ja kom till.. Men kunde inte hålla mig längre då ja parkerade på jobbet..
Och under hela dagen har ja gått med smärta, den släppte inte.. Men jag har arbetat på, vägrar låta magen ta över.. Absolut inte!!!
Men idag har ja arbetat 6-45-16.00 och shit vilket rävpass, vid 14.00 så kom tröttheten ikapp mig och ja orkade knappt håla ögonen öppna, det va ingen ideé att sätta sig ner för då kommer man inte upp, bara att hålla igång hela tiden!

http://veronicalindrot.blogg.se/images/2010/sleepy_67890759.jpg



När klockan äntligen slog 16 så va ja snabbt ut i bilen och åkte till Tuwis, vad ja hade saknat henne.,, Min lilla prinsessa..
Nu har vi slängt in lite varma mackor i ungnen och ska snart äta, ska bli mumma..
Kvällen kommer föroppningsvis bjuda på nån bra film och massa slapp i soffan kommer somna tidigt känns det som, klockan ringer vid  6.00 imorrn igen för ännu mer jobb.. och då ett delat arbetspass.. Jobb mellan 7-12 och sedan tillbaka vid 16-20.30.. och Måndag 6.45-14.00 på tisdag då ja e ledig kommer ja sova,det kan ja lova er!!!!

Nehe, nu e maten klar.

Ha en bra kväll

Pöss på er

http://4.bp.blogspot.com/__ReTxTK8fmM/S4GxAqSyrbI/AAAAAAAABY8/3wg8I9bDlEs/s400/IMG_4561.JPG

 


Jobb straxt!

Japp snart bär det av till jobbet förmiddagen har ja spenderat vid datorn där ja har sökt på lite olika dekorationer till festlokalen där bröllops festen ska vara!
Har ju köpt alla dukar, 50 rosa shimlande ballonger, lite små dekorations diamanter men vill även ha genom skinliga balonger med texten "Nygifta" på, har hittat några bra sidor, men vill ju hitta sidor där det finns mer saker som man kan/behöver beställa.. Så som såpbubblor, vi vill ju inte ha ris, rosblad kastat på oss när vi går ut från kyrkan utan såpbubblor, så tänkte höpa ca 24-25 flaskor men det finns ju så mycket..:D hihihi Beslutsångesten kommer fram igen!!! Ni som känner mig vet att jag har stor beslutångest!!!!!
Men vi får se vad det blir, nått blir det iaf!


Ballong Nygifta 10 st


Hjärtstav 24st

Natten har Tuwis sovit klockrent, hon va nog trött, hon kom in till oss vid 6.20 då va Mogge vaken och höll på at klä på sig för att åka till jobbet.. men hon kröp upp i sängen och la sig vid mig och somnade om, sedan sov vi till 10.00 båda två.. Skönt!!!

Nehe,dax att åka...

ha en bra kväll.. Mys ordentligt med era kära... Ja måste hoppa isäng så fort ja kommer hem börjat 6.45 imorrn bitti igen!!!

Pöss på er


Ledig dag = slappis dag ;)

ja natten har vart lite halv tuff, Tuwis drömmer eller liknande.. Hon va halv vaken vid halv 3 inatt och hysterisk för att hon inte hittade nappen... Sedan somnade hon om när ja gick in till henne med ny napp och en till så hon höll i en som hon vill göra.. Sen vid halv 5 så kom hon in till oss och ville att ja skulle komma och lägga mig i hennes säng,men det ville ja inte så då vart hon arg och ledsen på mig.. Men kan ju inte ligga där inne, får ont direkt.. Men fick henne lugn efter en stund så somnade hon i min famn och sedan väckte hon mig vid halv 10.. Det va välbehövligt!!

Mogge har ju idag jobbat så jag och tuwis har haft slappis dag sj, vi har verkligen inte gjort nått.. Ja har ringt och gjort lite ärenden som va behövliga, tvättat massa och bara myst!! Underbart!!!
Mogge började ju 7 imorse och jobbade till 16 så när han kom hem så åkte vi nästan direkt in till stan, ja skulle kolla på ett par servetter till bröllopet, vill ju ha rosa 40*40 servetter och skit svårt att få tag på så va inne på tårtverkstan och som skulle kolla runt lite bland olika leverantörer och idag hörde hon av sig och hade hittat en, så va inne och tittade och beställde dom.. Hon hoppades att allt såg bra ut hos leverantören med dessa så det inte skulle bli nått krångel..
Så  nu är det bokat prel. skönt att va en bit på väg nu..
Efter det så va vi på MQ och bytte en t-shit som migge fått som va för stor och efter det en sväng till mamma o leffan där vi åter igen pratade om bröllopsbågen och ja lämnade bild på en ja gillar, så leffan fixar den..:D Skönt!!Och mamma dekorerar den, kommer bli kalas!!
Vi hämtade även deras andra bild som vi ska låna i helgen för båda två jobbat ju och vi behöver 2 bilar, tyvärr.. Tack snälla!!

Nehe, Tuwis sover och vi har lite mys tid tillsammans ensamna, lyx!!! Så bäst att ta vara på tiden..
Ha en bra kväll..

Pöss på er

http://lonnblad.blogg.se/images/2009/brud_54503940.jpg

Söt brudbåge..:D

 

Visar ej våran..:) Den får gästerna se den 28 Maj..

 


Vilken dag!

Ja vilken dag måste ja bara säga... Shit.. Ja fattar inte hur ja kan hålla ögonen öppna.. Tuwis vaknade ju när ja kom hem igår kväll.. och sedan så har hon vart vaken då o då under natten.. Hon drömmer massor.. Sedan va det säkert nya intryck från första dagen från dagis på 4 veckor..
Ja började jobba 6.45 gick ut till bilen och möttes av ett nytt snö oväder.. Usch va hemskt det va.. Och det va total kaos ute på vägarna på väg till jobbet.. Men igår så va ja så glad över att se barnmark och solen lyste men det vände lika fort som det kom, tyvärr.. När ska detta hemska vänder försvinna?? Snart hoppas ja!!! Längtar så enormt mycket till vår/sommaren nu inte bara för det som sker i maj men även till värmen, solen, blommor slippa alla kläder.. Man kan ha öppet, och man mår bra.. man är inte ALLTID trött...Snälla vår/sommar kom till mig fort.. tror ni det hjälper lite.. ;)

Ja jobb passet va lååååångt idag 6.45-16.00 medn 1,5h möte.. Vilken dag.. Direkt efter jobbet va det hem och hämta sessan på dagis.. Hon där möttes jag av en glad tjeja.. Hade ju vagnen med oss idag till dagis för idag fick hon sova för att hon har sovit så dåligt inatt men det ville hon inte.. Hon hade bara skrattat hon personalen när dom försökte få henne att somna.. Men däremot hann vi knaåppt sätta soss i bilen förens hon somnade.. men hon sov i 15 min ca.. På vägen till Maxi när ja skulle hämta ut nya medicin men Maxis apotek är ju inte bra säger ja.. Dom har aldrig medicin på lager.. Samma sak varje gång.. Dom andra apoteken har den som lager vara.. Och varför har då inte dom det, bra fråga va.. Är så träligt att hoppa och åka runt till andra apotek när det finns ett där och det ska ju underlätta, men det gör det inte.. :( Men men fick tag på det till slut efter lite jagande!!

Nehe, nu slappa lite sedan sängen, imorrn är ja o tuwis lediga. sååå skönt och mysigt.. Blir låååång sovmorgon, mys frulle, städa lite och sedan massa bus och mys.. Låter som en bra dag va..
Har ingen bil imorrn så är det nån som vill våldgästa oss så hör av er..:P

Ha en bra kväll, natt..

Pöss på er

http://www.lakemedelsvarlden.se/img/zimg/Ica%20cura%20apoteket%20stor.jpg

 


Cliniderm

Jag och Mogge har nu använd CLINIDERM Active Protection Day Cream,  Age Delay Serum, Ultra Soft Cleansing Milk 2 gånger dagligen nu i 1 vecka.. Och båda två känner att vi har en mjukare, skönar hud.. Det märks att huden mår bra nu.. Mogge har fått en sådan ren och härlig hy, jag har blivit av med mina blemmor, rodnader och känner mig aldrig torr längre.. Rekommenderar dessa produkter verkligen.. Så tävla i inlägget nedan för att få pröva dom gratis!!!

http://4.bp.blogspot.com/_hNHDMUe9xyI/TQvUfwKPyZI/AAAAAAAABbc/pGGMEJ6nJ9M/s1600/cliniderm.jpg

 



KOM IGEN OCH TÄVLA!!

Tycker att det är väldigt dåligt med med tävlande i denna tävling kom igen nu...
Bra priser!!!

Fyra stycken kommer bli vinnare till varsitt provpaket på dessa produker..Värde 200:-

Boxen innehåller: Active Protection Day Cream 5ml, Age Delay Serum 2ml, Ultra Soft Cleansing Milk 5ml, Barrier Repair 5ml, Optimal Strenght Night Cream 5ml, Ideal Balance Skin Tonic 5m

Det som ni behöver göra är att


  • Svara på dessa 3 frågor + varför just DU ska vinna! .. Maila svaren till mig: [email protected]
  • Och även lägga in denna tävlig på eran blogg
  • Har ni inte blogg så maila 5 vänner och länka till bloggen

(Svar i kommentarerna godkänns alltså inte, utan raderas direkt för att undvika fusk.)

FRÅGORNA:

  1. Vad har man på huden efter rengörningen?
  2. Vad heter rengöringen för män?
  3. När det blir varmt och fuktigt ökar hudens, vad?

 

Svaret finns någonstans på Cliniderms hemsida.

Tävlingen pågår till 23 Januari

 


Jobbat kväller..

Ja idag har det vart full rulle och tuwis har vart på dagis för första gångne på 4 veckor, och inte för att jag va oroligt för att det skulle va några problem att lämna henne.. För det va det verkligen inte, när hon klev innan för dörren så hälsade alla på henne och hon vart ju helt lyrisk, när vi fick av henne alla kläder så bara sprang hon in ja fick hejda henne så ja fick en puss innan hon gick in..Hon va dock inte så länge på dagis idag, bara lite känna på det..

Jag och Mogge va även idag och kollade in festlokalen inför bröllopsfesten, vi mätte på borden, kollade glas, tallrikar, bestik mm.. Och det va bra gjort utav oss så man inte står där dagen innan och det fattas eller liknande.. Så det känns bättre nu när man vet och man är lite förberedd.. Som ni kanske märker vill ja INTE ha några plötsliga överaskningar som rör bröllopet...
Vi är även på jakt efter slipsar till Pappa & till rickard Mogges bror som är bestman och pappa som ska föra mig till altaret.. Ja vill helst att dom ska ha likadana slipsar men vet att det kommer inte gå, men iaf att det ska va samma färger.. och har hittat en slips på en internet butik som skulle passa pappa perfa och för ett billigt pris och hittade även en till rickard men vill höra med dom innan ja köper så dom tycker att det är ok att bära dom!

Ja fick idag åka in och arbeta tidigare dock 1h tidigare, det va sjukdomar så ingen inne mellan 14-15 då ja skulle komma in igentligen.. Men det va inga problem.. jobb passet ikväll har vart skönt... lugnt och bra! Har hunnit med en hel del, känns skönt!!
Imorrm jobb hela dagen.. 6.45-16.00, kommer va helt slut efter detta pass, men det funkar jag är ju sedan ledig torsdag!

Nehe, Tuwis vaknade till när ja kom hem och har lite svårt att somna om,men nu hoppas ja hon somnar till lite, hon fick lägga sig ivåran säng!!

Ha en bra kväll...

Pöss på er

http://farm1.static.flickr.com/83/238353531_79806a56a2.jpg?v=0

 


Va fina dom e!

Ja idag så va vi på krinolin/helles och fixade bröllops kläder till både Mogge & tuwis...
Shit vad lätt det gick, fias mamma visade en nännklänning och ja och Mogge gillade den direkt, hur ofta är det så, inte speciellt ofta inte för mig iaf..:D Hahahaha Lika så när vi tittade på kläder till Mogge vi hade en svag aning om vad han ville ha.. Och det vart så bra.. Vi va eniga om vad som va finast.. Och när han testade allt så smälte ja.. Shit va snygg han är.. Och så säger han så här..- Titta noga nu för det är näst sista gången du får se mig så här fin.. För han va så underbart vacker min blivande man...
När Tuwis fick på sig sin klänning så fick vi knappt av den från henne, hon verkligen gillade den lika mycket som vi..Och hon kände sig sååå fin för hon kunde inte sluta se sig i spelgeln.. Hon va så vacker min lilla prinsessa!!! Vilket bröllop det kommer bli.. Och mamma säger till oss när ja visar bilderna på mogge och tuwis när dom har kläderna på sig att hon inte kommer kunna låta bli att gråta, men hur fasan ska ja kunna låta bli då om folk gråter.. Kommer ju inte gå.. Hmmm :D

Fick ett tips av Johanna en hemsida för bröllopet så ja gjorde en direkt, det är lösen på den.. Och det är bara gästerna till bröllopet som kommer få tillgång till denna hemsida.. Dom som har facebook har fått inlogg och länk, ni andra om ni vill ha så kontakta mig..

På kvällskvisten så va vi hos mamma & leffan och hälsade på i nya huset dom har fått iordning en del , tror det kommer bli kalas bra där ute.. Och inte så långt ifrån oss tar 10 min eller liknande.. Toppen!!
Tack snälla för att vi får låna bilen i helgen...:D

Nehe, mysa lite med min blivande innan sängen.. imorrn ska tuwis till dagis första gången på 4 veckor, hon längtar så mycket.. Sista dagarna pratar hon massor om dagis.. Skönt och höra!! Och imorrn kväll jobbar ja..

Ha en toppen kväll..:D






TÄVLING!!!!!

Fyra stycken kommer bli vinnare till varsitt provpaket på dessa produker..Värde 200:-

Boxen innehåller: Active Protection Day Cream 5ml, Age Delay Serum 2ml, Ultra Soft Cleansing Milk 5ml, Barrier Repair 5ml, Optimal Strenght Night Cream 5ml, Ideal Balance Skin Tonic 5m

Det som ni behöver göra är att


  • Svara på dessa 3 frågor + varför just DU ska vinna! .. Maila svaren till mig: [email protected]
  • Och även lägga in denna tävlig på eran blogg
  • Har ni inte blogg så maila 5 vänner och länka till bloggen

(Svar i kommentarerna godkänns alltså inte, utan raderas direkt för att undvika fusk.)

FRÅGORNA:

  1. Vad har man på huden efter rengörningen?
  2. Vad heter rengöringen för män?
  3. När det blir varmt och fuktigt ökar hudens, vad?

 

Svaret finns någonstans på Cliniderms hemsida.

Tävlingen pågår till 23 Januari

 


Solig söndag

Ja som ja skrev igår vuxen tid, vad är det? Så fort vi la oss i soffan och höll om varann och tittade på en film som vi för en gång skull va eniga om så somnade ja på 2 röda.. Rolig flickvänn va.. Hihi Sååå tråkigt!!!men men ja sa förlåt imorse och mogge bara skratta och sa att han inte e förvånad.. - Va då är det vanligt.. *skämt osido*
Men jag har vart så trött, denna vecka har verkligen tagit pusten ur mig.. Skönt och va 3 dagars ledig men oandra sidan så jobbar ja hela näste helg, hur kul e det.. När Jimmy ska ha sin 30 års fest och så kan man inte komma.. Känns surt men men!! Sorry!

Idag så skjutsade jag och tuwis våran älskade Mogge till jobbet för idag ska vi till Lina & Theo och många mammar och barn kommer så vi ska ha massa mys och barnen får latja lite.. Skoj nu är när barnen är så stora så man kan sitta och tjattra med mammorna inte bara spriga efter dom små...:D
Kommer Tuwis älska..  Igår träffade vi tuwis kille på tallen, lilla Oliver och efter det så har det vart så mycket prat om oliver och saknar honom och så och så vill hon till dagis,, Idag grät hon för att hon inte kunde gå till dagis.. Hon har nu vart ledig så länge från dagis.. Vill ju inte ha henne där när man sj är ledig, känns lite dumt.. Vill ju ha henne hemma och umgås med henne så mycket som möjligt.. Men förstår att dagis betyder mycket för henne me, alla hennes kompisar och så.. Men på tisdag så återgår hon dit.. Snuttan!!

http://4.bp.blogspot.com/_eAONSiPNBa4/TIugvtUUmFI/AAAAAAAAAII/5V2AZNPKQPU/s1600/dsc00496.jpg

Tuwis dagis Ugglan



Nehe, dax att duka bort frullen och bädda rent i våran säng innan duschen och avfärd.. Ska även på hem vägen sedan innan vi hämtar mogge åka och titta på ett par skor till mig, mina nya vinterstövlar har ju gott sönder.. Vet inte vad ja gör men varje år samma sak, dragkedjan pajar.. Ocj nej det är inte för att mina vader är för tjocka .. :D Dålig kvalite, kanske.. Nån som vet några snygga svarta skönt ej högklackade stövlar??

Idag åker även syster och sambo till THAILAND, bussen går 11.30 så snart så, hoppas dom får en bra resa..:D Har skickat med lite så hon får handla åt mig, mogge och Tuwis!!!

http://www.realtid.se/ArticlePages/200807/23/20080723191133_Realtid270/crocs_W_200.jpg




Ha en bra dag.. pöss på er




Taco Kväll

Ja va och hämtade min prins på jobbet i em och sedan vart det en sväng på Maxi för att köpa lite saker inför tacon ikväll men även det som kylskåpet skriker om..:D Och kattmat!
Och vi va inte ensamna på Maxi en lördags em/kväll om ja säger så..

Så tacos vart det ikväll och som jag har förstått så va vi inte ensamna om att äta den maten idag,, Läst många bloggar nu på kvällen och många av dom skulle äta tacos, även facebook har man läst att vissa ska äta detta.. Mycket populärt!!! Men gott är det me och mättande.. Shit fick inte allt i mig mycket ... hhihi

Nu sitter ja och Mogge och glor på Tv:n eller ja sitter ju här, vi skulle ha en kväll tillsammans utan media men det funkar aldrig, tråkigt det är.. hihihi Men får krypa upp till honom straxt och mysa lite!!! Han kollar ju som vanligt på fängelse dokumentärer..

Imorrn jobbar baby igen och då ska ja o snuttan åka hem till Lina och Theo och umgås kommer massa mammor o barn, mysigt! Och trevligt!! Och Ankan har bakat, lyx!! Hihihi

Nehe, mysa lite..

Hörre ni, en fråga.. Jag är ju ute evter rosa (helst tygliknande) servetter i stl: 40*40 cm, men hittar inget nån som vet vart man kan inhandla detta? Hör gärna av er, det är till bröllopet!!!


PS: GLÖM INTE CLINIDERM TÄVLINGEN......

Pöss på er

http://www.bartel-koeln.de/resources/Gerbera_rosa.gif

 


Tävling Cliniderm

Ja som ni läst så är jag med i buzzador och fick äran att vara testare för Cliniderms hudprodukter..

Jag har nu använt dom i 5 dagar morgon och kväll och måste erkänna att dom är helt underbara.. Min hud är så himla mycket bättre, mjukare, känner mig inte torr som innan om dagarna.. Jag va lite flammig på vissa ställen i ansiktet och det är borta.. Jag trivs verkligen med dessa hudproduker och tipsar andra att testa dom..




Och av denna anledning kommer ja anordna en tävlig:

Fyra stycken kommer bli vinnare till varsitt provpaket på dessa produker..Värde 200:-

Boxen innehåller: Active Protection Day Cream 5ml, Age Delay Serum 2ml, Ultra Soft Cleansing Milk 5ml, Barrier Repair 5ml, Optimal Strenght Night Cream 5ml, Ideal Balance Skin Tonic 5m

Det som ni behöver göra är att


  • Svara på dessa 3 frågor + varför just DU ska vinna! .. Maila svaren till mig: [email protected]
  • Och även lägga in denna tävlig på eran blogg
  • Har ni inte blogg så maila 5 vänner och länka till bloggen

(Svar i kommentarerna godkänns alltså inte, utan raderas direkt för att undvika fusk.)

FRÅGORNA:

  1. Vad har man på huden efter rengörningen?
  2. Vad heter rengöringen för män?
  3. När det blir varmt och fuktigt ökar hudens, vad?

 

Svaret finns någonstans på Cliniderms hemsida.

Tävlingen pågår till 23 Januari

 




Tack !!!

Ja igår va mamma & Leffan här och ja fick en jätte fin blomma som Grattis till Körkortet.. Blomman va så fin och pryder mitt köksbord så himla bra.. Tusen tack!!!! Gulliga ni här..:D

 

Idag jobbar Mogge, han hoppade in ist för en jobarkompis som ville vara ledig.. Han är underbart snäll min blivande man.. Jag & Tuwis körde honom imorse till jobbet för vi behöver ha bilen och vi ska sedan hämta honom när han slutar.. Nu ska vi straxt åka och hämta Emelie för att sedan åka ut till Ekängen och ta en fika och säga bye bye till Emelie som imorrn åker till Thai.. Hon ska köpa lite kläder och skort till Tuwis..:D Bra bra!!!

 

Kvällen kommer vi spendera hemma bara vi tre och ha det såå mysigt!! Underbart!! Och ikväll även en bra film å tv.. brokeback mountain Ja gillar den filmen men dock inte Mogge men vi får se hur vi gör...:D

 

Ha en mysig dag och kväll

 

Pöss på er

 

http://djungelsoda.files.wordpress.com/2010/06/heath_ledger_in_brokeback_mountain_wallpaper_1_1280.jpg

 

http://www.thecinemasource.com/moviesdb/images/Heath_Ledger%20-%202%20-%20Brokeback_Mountain.jpg

Han va en riktigt bra skådis måste ja bara säga.. Love him..

R.I.P

 


Bröllop

Ja nu börjar det närma sig med storm steg, både jag o morgan insåg att det hara är ca 4,5 månad kvar tills våran stora dag kommer til oss.. Så igår så la vi på inbjudningarna... :D Skönt nu är dom iväg skickade iaf.. Ett steg i rätt riktning.. Men även att jag har haft såååå lång tid på mig att planera och fundera  och att det nästan är klar på pappret så känner ja mig stressad..
Känns inte som hag har kontroll på allt.. känns väldigt jobbig måsta ja säga.. Vill verkligen inte att nått ska gå fel denna dag!! Igår pratade ja med mamma & leffan med, Leffan ska ju göra våran bröllopsbåge och mamma ska klä den..:D Och dom ska även hjälpa oss dagen innan med dukning, strykning och dekorationen i lokalen..Ska även höra med våra andra familjer, så mycket hjälp som möjligt behövs denna dag..



Det som är klart inför 28 Maj är:

  • Brudklänning
  • Brudskor
  • Tärnklänning
  • Dukar
  • Dekoration
  • Inbjudningar / Iväg skickade
  • Maten är bokad
  • Kyrkan är bokad
  • lokalen är bokad
  • Servett ringar
  • Banderoll
  • Håret på mig & Annie
  • Smink
  • Sång i kyrka
  • Ringar
  • Gäst fotografering
  • Bröllops fotogaf
  • Tårtan
  • Blommor, diskuterat och bestämt

Ja som ni ser så är en del klart, men massa kvar.. :S Men ja hoppas ja honner klart långt innan så ja sliper stressa ihjäl mig veckorna innan, då vet ja iaf en som får panik och det är JAG!!!! Och Mogge får panik på mig för att jag är ett nervvrak ja det blir en cirkel av stress, inte bra!!!!!!

Jag har även hittat en klänning Näbbkläning till Tuwis som jag är intresserad utav men har inte handlat den ännu, men måste ju göra det snart!!! Den är fin fin!!!

 

 

 


Hemma nu..

jaha då är ännu ett jobbpass på denna vecka över, idag har det vart skönt och jobba, ja gillar att jobba kvällar..

När ja kom hem så va lill sessan vaken, så mysigt att får vara lite med henne, hon hade saknat mig sa hon, och ja saknar henne varje minut jag inte e med henne..:D Min lilla sessa!!!
Skulle kunna va mmamma ledig lääänge för att få spendera så mycket tid som möjligt med henne!!!  Shit vad ja älskar henne!!!

Snart ska ja krypa ner i sängen och tillsammans med sessan, hon kommer inte somna innan så mysigt!!

Imorrn jobbar ja igen 6.45-14.00 sedan kommer Mamma o leffan och fickar dom ville träffa Tuwis och oss såklart!!

Hoppas Tuwis sover länge imorrn för Mogges skull, han är så trött, varför vet han inte.. Men han behöver sömn.. Det har hänt massor här på kort tid så alla känner av det och sedan mycket planering inför bröllopet med så vi har suttit massor och diskuterat och planerat så han är kanske trött i huvudet.. är ju bara 4 månader kvar nu.... Gaaaa, snart.. Inbjudingarna börjar rulla ut nu.. Skönt och ha det klart och ute iaf!!!


Jag är ju med i buzzador.com där man får pröva olika saker, denna gång fick ja chansen att va testare för hudprodukter från apoteket Cliniderm Ultra soft..

I denna kampanj ingår det även att ja ska ha en tävlig där 4 av er som är med kommer vinna ett provpaket av dessa produkter..
Ja har testat dessa produkter nu i 3 dagar, och jag tycker dom känns helt underbara, är mjuk och lätt i ansiktet.. Och trivs med produkterna..
Efter helgen kommer denna tävling börja, så håll utkik..:D

Paketet innehåller: Det är
  • Cliniderm Ultra Soft Cleansing Milk
  • Cliniderm Active Protection Day Cream
  • Cliniderm Age Delay Serum.

http://secondtime.blogg.se/images/2010/prod_123955210.jpg

Vill du med bli en buzzador klicka här

 



Snöstorm

Skoj det va at vakna imorse till världens snö storm eller inte, ja trodde att Mogge skämta när han sa att han knappt såg ut, men ljög gjorde han inte..

idag har det vart fullt upp även att jag skulle börja jobba kl 14,00, först så körde ja mogge till k-rauta för att han skulle möta nettis :) där då dom skulle handla lite för att sedan åka hem till honom o Annir och kakla, sedan åkte ja o Tuwis hem för det kom en tjej som skulle köpa lite som ja lagt ut på blocket och sedan efter det körde ja henne ut till Ekängen för att ja skulle till jobbet.. Vägen ut till ekängen fick man verkligen köra sakta på kan ja lova, isbana..

Nu sitter ja iaf på jobbet och ar rast därför ja kan blogga lite.. :D Slutar 20,30så hoppas inte snöovädret kommer igen för just nu ser det ok ut..

igår vart det tyvärr inget bloggande straxt efter ja kom hem så åkte vi till Annie & Nettis dom bjöd på mat, tack snälla underbara ni och barnen fick busa massa, skojigt!! Så va hemma straxt efter 20.00 men ja va så trött så ja somnade vid 21.15 ca.. Skönt!! :D

Nehe, snart dax att återgå till arbetet ska slappa lite innan..

ha en bra kväll

pöss på er


Lyx..

Ja, nu är ja hemkommen från jobbet sedan 21.18 och ja slutade jobba kl: 21.00.. Det är bra va.. om inte annat så är det skaplig skillnad mot när ja tog bussen, då är ja hemma va 22.30 då ja slutar 21.oo.... Detta är underbart!!
Och att köra själv det va rena lyxen, inget gråt, inget skrik, inget bestämmande över sterion.. Utan bara ja och vad ja vill lyssna på... Underbart!!

Imorrn börjar ja kl: 7.00 så snart sängen.. Skönt att vardagen har kommit igång igen!!

Medans ja har jobbat idag så har Mogge & tuwis plockat ner granen och det kännd skönt..:D Skönt att helgerna är över, eller e ja ensam om att tycka det eller?

Nehe, mys med sambon snart sängen..

Ha en bra kväll..

Pöss på er


Sj i bilen..

Jaha, natten har vart jobbig, jag har mått lite halv kasst.. Fick väldigt ont i magen igår kväll och mådde illa som fasa av smärtstillande tabletten jag tog så det va bara att gå och lägga sig och sedan toa besök tätt.. Jäkla skit magen.. Ja önskade mig en ny i julklapp men det gick visst inte att ordna..:D Så ja lär få leva med detta hela mitt liv... Bläääää
Ja fick byta plats med Mogge inatt så ja sov på hans sida nära badrummet och det går aldrig bra att sova på den sidan.. Fattar inte varför det ska vara så svårt att sova på den sidan.. På min sida sover ja som en stock och mogge me nu i natt när vi växlade.. Men nu mår magen bra men är bara lite seg men fick sova till 11.00 inte illa va.. hahah

Vart en låååång familhe frulle, läsa tidningen, snacka skit, dricka kaffe och pratade massor om det kommande bröllopet.. Inte långt kvar nu... hihihi

Idag jobbar ja börjat kl: 15.00 då ska ja sj ta bilen till jobbet.. nervöst och spännande.. Alla snackar om att första gången när man kör sj i bilen är skön!!! Är det så!! Ja får väl se i em..:D Är lite spänd och förväntansfull pch det a ju tvunget att snöa på mycket idag.. Men men det kommer gå bra!!!!


PS: jag har ju lite barnkläder ute på blocket. bla. ett fleece fodrat regnställ i stl: 100 oanvänd nån som är intresserad? Hör av er: 170:-
Bra nu till våren..

Nehe, ska umgås lite med min fina och underbara dotter innan jobbet kallar..:D  Ha en bra dag..

PS: Någon som är intresserad utav smyckesparty igen hemma hos mig, samma tjej som tidigare kommer isf!?? Hör av er så ja vet om intresse finns..



Pöss på er


110103

Ja vilken dag detta har vart då, mycket slit, mycket tjurigt, mycket plugg, gråt där imellan och bara körskoleböckerna i knät..

Kl 17.00 gick ja in på körprovsalen och satte mig vid en dator, lika nervös som dom andra gångerna, men detta prov va skit svårt.. Inget ja kunde nått 100% säkert men hade ett humm, massa saker och frågor om katalysatorn och liknande.. Men när ja avslutar provet så står det GODKÄNT tror ni jag vart lycklig.. Kunde inte sluta le.. Sååå jäkla skönt.. mogge & tuwis satt utanför och väntade på mig och ja körde dom hem..:D Fattar ni känslan, underbart!!

Mogge är lika glad som jag över detta och Tuwis grattade mig även att hon inte riktigt förstod vad det innebar..:D Men hon gillade inte att det va ja som körde hem och mogge satt bak hos henne.. Men det får hon lära sig..:D

Men förstår ni FIA HAR KÖRKORT!!!! Underbart!! Och bara detta att imorrn när ja jobbar kväll så kan ja sj ta bilen och åka dit och hem, slippa bussar och tider!! Fantastiskt!!!

Nu kämpar vi me att få Tuwis att somna, lika hopplast varje kväll nu när det har vart ledigt så länge.. Men men längtar tills vardagen kommer igång igen.. För mig imorrn och onsdag för tuwis kanske..:D

Imorrn går ja på mitt vikariat, underbart och veta vad man gör iaf i 2 månader fram över och vart man får pengar ifrån, ser fram emot det!!!!

Nehe, ska mysa lite med baby och fira!! :D

Ha en bra kväll..

http://www.thewhytehouse.se/res/default/tulpaner.jpg

http://4.bp.blogspot.com/_fs65IQSx4LE/S_rEb_pM27I/AAAAAAAABh0/F32f2SQMvIA/S220/bilen.jpg

 


Jag har körtkort...

Fyy faaan vad jag är bra...

3 Januari 2011 är dagen då jag fick körkort... Hurra Hurra Hurra

Har körde bilen hem från trafikverket och det kändes så jävla bra måste ja säga...

Jag är bäst!!!!

tog körkortet på 3,5 h... Bra kämpat fia!!!


http://www.korkortsservice.se/pics/kort.jpg


Favvis

Glass: BJ´s samt GB krossad chocklad
Musik: Shirley Clamp, Sonja Aldén, Martin Stenmark, MJ
Färg: Turkos, vit, rosa, svart b.la
Film: ps i love you
Språk: Sveska!!
Länder:Har bara vart utomlands 1 gång och det va i Tunisien vem vet kanske i sommar(smekmånad)
Städer: Sthlm
Skolämne: Sjukvård
Mat: Inbakad fläskfileé och potisgratäng eller söndas stek
Sport: Hmmm janu, imellan åt Handboll, pga av att min blivande älskar´t
Såpa: Paradise Hotel,,, hahhaah.
Tv Program: Despret, Couger Town mm.
Efterrätt: Cheescake
Band: Ja ni
Idol: Mig sj, är så stolt över mig sj på sistone
Klädesplagg: Leggings, tunika
Affär: Gina, som alla andra!
Kex: Havrekakor me chocklad botten,kolakakor
Chips: Souercream & pepar
Läsk: Coca Cola
Drink: Orgasm..
Bil: Ferarri
Egenskap hos annan människa: Snäll


http://www.rixfm.com/events/event_img/211.jpg



Vår Kläder

Va inne på H&M:s hemsida och fastnade för lite kläder till oss alla tre.. Så lite tips till er mina älskade läsare..:D
För snart är våret här

 

 

 


Pulka backen

japp idag har vi verkligen haft mys här hemma.. Efter våran sena frulle så plockade vi lite här hemma och sedan slängde in en maskin tvätt och efter det på med alla kläder och ut i snön.. även att det va 2.5 pluss så bet det i kinderna i början.. Vi packade på oss massa kläder och tog pulkan och gick bort till dagis för att åka.. Det va så himla mycket snö, shit!! Men vi tog oss fram och Tuwis älskar verkligen att åka pulka, efter några åk gjorde vi snö änglar och efter det ville tuwis leka i lekparken på dagis och självklart gjorde vi det... Vi busa och hade oss, hon gunga till o me, det va packat me snö under så gick ju inte att ha så hög fart för då slog hon i fötterna men hon va så nöjd av att bara få gunga, det va ju ett bra tag sedan man gjorde det nu när snön har legat i snart 3 månader...
Efter ca 1,5 h så gick vi hemmåt och busade lite, hade lite snöbolls krig och hon gunga hemma me, på våran egna gunga. Och efter det gick vi in och slängde i oss lite mat, nu ligger vi i soffan och kollar på Tom & Jerry snart kommer min faster och kusiner på en fika, skojsigt!! Och snart kommer Mogge hem me så då är det tajm att ställa sig vid spisen för han är hungrig när han kommer hem..

Bilder från dagen i snön kommer senare...

Ha en bra fortsättning på dagen

Pössar

 


Pulka backen

japp idag har vi verkligen haft mys här hemma.. Efter våran sena frulle så plockade vi lite här hemma och sedan slängde in en maskin tvätt och efter det på med alla kläder och ut i snön.. även att det va 2.5 pluss så bet det i kinderna i början.. Vi packade på oss massa kläder och tog pulkan och gick bort till dagis för att åka.. Det va så himla mycket snö, shit!! Men vi tog oss fram och Tuwis älskar verkligen att åka pulka, efter några åk gjorde vi snö änglar och efter det ville tuwis leka i lekparken på dagis och självklart gjorde vi det... Vi busa och hade oss, hon gunga till o me, det va packat me snö under så gick ju inte att ha så hög fart för då slog hon i fötterna men hon va så nöjd av att bara få gunga, det va ju ett bra tag sedan man gjorde det nu när snön har legat i snart 3 månader...
Efter ca 1,5 h så gick vi hemmåt och busade lite, hade lite snöbolls krig och hon gunga hemma me, på våran egna gunga. Och efter det gick vi in och slängde i oss lite mat, nu ligger vi i soffan och kollar på Tom & Jerry snart kommer min faster och kusiner på en fika, skojsigt!! Och snart kommer Mogge hem me så då är det tajm att ställa sig vid spisen för han är hungrig när han kommer hem..

Bilder från dagen i snön kommer senare...

Ha en bra fortsättning på dagen

Pössar

 


110102

Januari, shit.. Och ja tycker verkligen att det känns att man kan börja på ny kula, eller är ja ensam om det? Känns oxå att vi börjar gå mot ljusare tider!!! Underbart!!!

Tuwis väckte mig vid 10.30 idag, hon har verkligen börjat sova länge på morgonen och det tackar inte ja nej till, underbart!!! Iof så kanske hon är uppe lite senare nu när vi har vart ledida så dax att vända tillbaka hennes vanor..:D
För i veckan blir det ju dagis igen!! Ja börjar ju jobba på tisdag.. Skönt.. Börjar på mitt vikariat... Skönt!!!
Idag jobbar Mogge så massa tjej mys här hemma, min faster och kusse kanskae skulle komma och åka pulka med oss, men vi får så vad det blir underdagen..:D

Pulka ska vi iaf åka idag.. skönt!!!

Ha en toppen dag..

pöss på er


http://klasstvab.blogg.se/images/2010/pulka_119346735.gif

 


Skridskor

Ja som ja skrev i inlägget innan ang, lösen.. Så får vi se hur ja gör, som min moster skrev kommer tappa massa läsere och det vill ja ju inte.. Men ja har ju mina trogna läsare.. Det känns toppen bra.. Tack snälla för att ni följer mig och min familj.. Och att ni är så många.. Glädjer mig mycket!!!

Idag så va vi på roxen och åkte skridskor, dock inte jag och Mogge, jag har inga och tror tyvärr inte att mitt knä pallar det.. Skulle verkligen vilja åka för det är ju så skoj.. Mogge orkade inte leta fram sina kanske till nästa gång.. Det va ju första gången idag för Tuwis, sedan hon fick dom på julafton.. Det tog lite tid innan vi fick på dom, det är ju tajt.. Och tror vi knölade till det extra mycket för att få i foten men man lär sig av sina misstag.. Tuwis va laddad och gillade det.. och skrattade högt.. Vi byttes av att hjälpa henne, det gick ju sj inte att släppa henne.. Och hon rörde inte så mycket med benen men det kommer det me, det va ju trots allt första gången.. Såå duktig mammas tjeja.. det blåste ju tyvärr storm där nere, så får åka ner nån dag när det är lite er vindstilla så kan man ha med sig lite varm chocklad och ficka och frukt och ha en hel dag där nere.. Mys... Tur att ja fick bra vinterkläder i födelsedagspresent som ja verkligen inte fryser i..:D Underbart!!! Mycket bra!!

Imorrn jobbar karln så får se vad ja och tuwis hittar på, blåser det inte storm så går vi nog ut och åker snowracer och pulka,, Skojsigt!! Hoppas det är lite pluss så kanske man kan göra en snögubbe eller liknande..:D Har ju inte gjort det i år ännu, dåligt eller hur?
Men hon har lärt sig att göra snö änglar och duktig är hon på det.. mammas lila snutta!!

Nehe, dax att återgå till det ja gjorde..:D

Ps: Gårdagen va toppen bra, ett bra, lugnt och mysigt slut och början på det gamla och nya året.. Det vart god mat och gott dricka. Sj bästa främmandet!! Tack ännu en gång..:D

Ha en bra start på det nya året!!!

Pöss på er

 

 


Lösenord

Japp, nu kommer ja sätta lösenord på min blogg.. Ni som vill ha lösen kan ju lämna en kommentar eller liknande..

på Måndag kommer detta ske..

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/57/Password.png

 


RSS 2.0