Massage

nu på em så har mamma och leffan vart här, dom kom med semlor. Och det är ju inget gott då... Till och med Tuwis åt.. Hon älskar ju grädden...;) Sötungen..

Mycket tjatter och skratt blir det... Jag hjälpte även Leffan med hans CV och det vart bra, tyckte ja iaf.. Dom stannade även på lite mat, spagetti och köttfärssås.. Va riktigt länge sedan vi gjorde det så det va riktigt gott.. :D Mumma.. Efter maten så fick mamma ge mig lite massage.. Har ju så ont i ryggen, och nu är det bättre.. Tuwis skulle även hon ge mig massage då, så dubbel massage ett tag.. Underbart skönt!

Nu precis så satt ja och skrev upp alla namn på dom som är bjudna på bröllopet för att skicka iväg till scrapbooking butiken så hon han göra bordsplacerings ettiketerna.. Skickade alla sean får man väl ta bort dom som inte kommer, som tackar nej.. Vissar har ju tackat ja redan så det är bra.. :D
Vi hoppas att så många som möjligt kommer av dom som e bjudna.. Vilken kväll det kan bli då.. Helt underbart skoj ska vi ha!!!
Är så nöjd med valen av papper ja gjorde i dag till placeringarna, det kommer bli så fint och ser verkligen fram emot tills ja får dom..:D Skönt att det är klart me!!
Även då är checklistan full av ocheckade saker.. :/

http://www.brollopstorget.se/images/usr/verktyg/verktyg-bordsplacering.png



Men men det kommer det kommer..:D Måste ju även in med mina vigselringar kom ja på idag och ändra storleken dom va lite väl stora!!! Typiskt men då är det väldigt skönt att man är ute i god tid..

Nehe, Handboll är på nu.. Måste hänga me lite..:D

Ha en bra kväll

http://www.finnformen.se/images/massage.jpg

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0