Usch för delad "o" tur.. ;)

vilken dag måste ja börja med, den har vart fruktansvärt lång.. Klockan ringde vid 6.00 imorse, ögonlocken fick ja knappt upp kändes det som.. Tuwis och Mogge sov så underbart skönt.. Ville ligga kvar, men jobbet kallade..
När ja klev ut så vart ja på riktigt dåligt humör, det hade kommit mer snö, och det va sååå halt!!
Ja jobbade mellan kl: 7-12 och mellan 12-16 åkte ja hem och slappa lite, sov 1 h och duschade innan ja skulle vara tillbaka på jobbet vid 16 och jobba fram till 20.30... Det är tufft att jobba delat.. Inget skoj alls..
Så här trött som jag är idag är det sjukt att vara, har jobbat nu hela helgen och ska jobba imorrn me, men bytte tur med en jobbar kompis skulle igentligen gått 7-14 men bytte till 14-20.30, anledningen va att få sova lite imorrn bitti och för att få umgås med min tjeja.. Känns som ja knäppt sett henne i helgen eller det har ja ju inte gjort. Så få lite mamma & dotter tid på fm känns underbart.. Hon börjar ju på dagis vid 13.15 då ja måste åka till jobbet.. Ser fram emot tisdag då ja är ledig och kan umgås med henne hela dagen och halva onsdagen... Lääängtar!!

Annars så har det inte hänt så mycket här i helgen, jobb och sovit..
Nu sover sessan, ja o mogge sitter i soffan och slappar, båda är trötta och slitna efter helgen och laddar på jobba imorrn me.. Snart gör nog ja både täcka och kudde sällskap i sängen..

Ha en bra kväll..

Ps: Såg ni Solsidan, shit va bra det är...:D Ha Ha Ha Ha

http://2.bp.blogspot.com/_TMRmmW70nhQ/TPp4trk7f-I/AAAAAAAADlI/Oo2ImI82BiY/s1600/Amerikanska+ABC+k%25C3%25B6per+Solsidan.jpeg

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0