Helg igen

japp nu är helgen v.26 här och snart över med,, 5 veckor sedan idag vi gifte oss,, Tänk er vad fort tiden går... :)
Nästa lördag får ni hålla lite koll i corren för då är vi me.. även v.32 i Linköpings Posten med en annan bild så mycket väl värt att vänta på för att se Herr & Fru Behrendtz

Har nu fått papprena från trafikverket att ja måste gå och ta om mitt körkort.. :D Ja som vart så nöjd med mitt kort på mitt nuvarande körkort.. Men men.. Måste kanske fixa ett nytt pass me, eller vad tror ni? Eller kan ja använda mitt gamla till grekland i sep?

Denna helg är min jobb helg, gick på lång helgen igår kväll så har idag jobbat ett dag pass.. känns skönt och jobba men såå kvalmigt och klibbit men men.. Imorse när ja åkte till jobbet vid 6.00 så va det redan 20 grader ... Skönt men lite halv svårt att hitta fräsch luft..
Efter jobbet så åkte vi ut till pappa o gun, pappa hade fixat en ny ramp till bilen (backluckan) så den satte pappa & mogge dit och det vart jätte bra.. Efter det vart det en tripp till Maxi för att handla lite lördagsgodis.. Tuwis fick idag själv plocka i påsen det hon ville ha.. Lycklig hon blev..:D
Nu sitter vi och tittar på körslaget och ja ligger med världensmens värk, hatart, hoppas tabletterna snart hjälper.. Vill inte ha mensvärk mer nu.. usch va jobbigt det är..
PS. Har sagt i tidigare inläg att vi har en bilbarnstol till SALU, jätte fin svart Britax från 6 mån - 6 år..


Nehe ska umgås med min familj nu ha en toppen lördag alla fina vänner..
Pöss på er


Kommentarer
Postat av: Maria

Det är viktigt att du har samma namn i passet som i flygbokningen. Så om du gör nytt pass, glöm inte att ringa flygbolaget och ändra namnet.

2011-07-03 @ 09:24:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0