Mrs Behrendtz

Nu har min sjuk period äntligen gått över, känns helt underbart.. känner mig som vanliga Fia igen, men nu ligger Mogge ist.. Han fick feber inatt och mår kass nu.. Stackare..

Idag har ja och Tuwis vart hos mamma, vi har solat, myst med kattungarna och plockat blommar för att sedan åka upp till vreta och till kyrkogården och sätta dom.. Vi satte en bukett på Leffans mammas grav, en bukett på Mogges farmor o farfars grav och två st på min gammel farmor o farfars grav.. Jätte fint vart det..:D
Efter det så vart det ett varv inne på rum och interiör, shit vad mycket saker det finns där inne som ja skulle vilja ha.. Men kom ut med ett avhängare som ha nu har satt upp inne på Tuwis rum som hon har sina utklädnings kläder/klänningar på.. Vart bra.. och Tuwis kom

mentar efter ja satte upp den va: - Men mamma, va bra det blev, du är bäst! Såå underbart söt hon e min lilla prinsessa..
Eftermiddag kvällen så va vi me ute hos mamma& leffan och grilla korv, mumma va det.. och tuwis gick och pillade i trädgården och lekte med Nicki,, och trivdes.. En riktig sommar njutare denna lilla tös kan ja lova er...

idag med posten så kom det från skatteverket och nu har mitt namn byte gått igenom och ja heter Kjellberg i mellannamn och behrendtz i efternamn..  Skönt att det är klart så snart kommer väl papprena på att ja ska förnya mitt körkort och även få nytt visa kort med rätt namn på.. ;) gillart!

Efter Tuwis somnat så har ja suttit och skrivit alla adresser på kuverten till tackorten, shit vad många det blev.. Tack korten kom igår och vi är hur nöjda som helst..:D Skönt när man får beställa designen sj och får det så som vi vill ha dom, lite dyrare mycket bättre.. ;)

ps: igår så va vi och badade för första gången i år, vi va i sturefors badet,, Ja bada dock inte men mogge o tuwis latja.. Skoj!!! Ja väntar nog me att bada tills det e lite varmare ( badkruka, nej nej inte ja..) hahahah

Nehe, ska sätta och och se en film nu: Just go with it .. se vad det är...

Hoppas ni njuter av sommaren.. För det gör vi..

pöss på er

 



Kommentarer
Postat av: Fia

Det kommer inte komma nåt om att du ska förnya körkort och visa kort utan du får själv gå till vägverket (eller vad erat ställe heter där man ordnar med körkort) och sen får du själv gå till banken o fixa nytt visakort =) Du använder pappret från skatteverket som en ny "legitimation" =) Lycka till!!

2011-06-30 @ 06:08:23
URL: http://smulmaja.blogg.se/
Postat av: Sofie

Vilken underbar bild! Kom gärna och hälsa på, häng på Annie nästa gång vetja :) kram

2011-06-30 @ 19:59:07
URL: http://sofnys.blogg.se/
Postat av: Annie

Fiiin bild!!! Mer sånt vill vi se=) Från Transportstyrelsen får du hem en gundhandling och en faktura på 150 kr, det går automatiskt. Sen kommer du upp till Trafikverket så tar vi ett snyggt nytt foto på FRUN=)Nytt Visa kan du ju säkert beställa på swedbanks hemsida-kramar till er och hoppas M mår bättre.

2011-07-01 @ 19:21:14
URL: http://minitass.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0