110310

Jaha då va det 3 år sedan vi hade våran BF (beräknad förlossning) men det va ju så att inte sessan hade tid att komma ut utan ville ligga kvar i mammas mage i 10 dagar till då hon va tvungen att komma ut..

Idag/imorse vaknade ja även med ett ryck av att mogge väckte mig pga att ja försovit mig, han väckte mig 6.25, ja fick panik kan ja lova.. men stress vet ja verkligen hur man utför så ja va på jobbet uppe på avd prick kl: 7.00.. Bra kämpat va.. ja fick inte i mig frulle, sminket vart inte jätte noga och håret vart en knut.. Men men ja kom i tid iaf och det e ju det som e det viktigaste, eller hur?
Annars dagen vart harmonisk och alltid lika skoj att gå till ett arbete som man trivs så himla bra på.. :D
Mogge och tuwis kom och hämtade mig efter jobbet trevligt så åkte vi till tempo och hämtade H&M paket vi beställde här om dagen, 2 saker kommer lite senare 1 jacka till tuwis kommer nästa vecka som hon ska få i present..:D Men lite kom iaf.. Köpte ett par byxor till mig som ja tog i en stl men dom va förstora så måste skicka tillbaka dom o få en mindre stl och det händer inte för ofta för min del kan ja lova.. men det kändes bra!!

Mina byxor

Sommar klänning till Tuwis som hon älskade..:D

 

Ett armband med samma blomma som på tuwis näbbskor, detta armband ska hon ha på bröllopet ist för en näbbukett (blommor) fint va? Hon kommer bli sötaste näbbtjejen genom tiderna..:D

 

Måste även säga att den 15/3 så ska ja på en ny arbetsintervju, hålltummarna så återkommer ja med vart och om ja får det.. :D

 

PS: vecka 12 får ni ha lite utkik i Linköpings posten efter lilla Tuwis som är me uter Firardags..:D

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0