Anfall?

inatt har det vart jobbigt, gick och la mig vid 23 och fick be Mogge om en smärtstillnade för ja kände att det va nått på väg.. Vaknade vid 02 ca av att smärtan va där och hade ont i enda ut i ryggen.. Mådde illa och kunde verkligen inte somna om.. Så det va toa som ja satt på dom närmaste 2 h.. :( Ja kunde inte ta en till smärtstillande för det hade ju bra gått 2 h sedan ja tog den sista.. Så det va bara att härda ut.. inte det lättaste.. Gick och la mig i sängen och fick väcka mogge och be om att få byta plats i sängen så ja fick ligga på hans plats då det är närmare till toan ifall ja skulle behöva springa!!! Och som alltid är han undebrar och bara hjälper mig..:D och imorse fick ja sova lite oxå.. då inte smärtan släppt helt .. :( har ont och känner mig helt matt i kroppen.. :( Men jobba ska ja göra, störd? Men som ja alltid sagt ja vägrar låta min sjukdom ta över och kontrollera mitt liv..
Vi får se hur ja mår senare sedan, tar en tablett innan ja åker till jobbet! ..

Idag kommer Tuwis blomster/näbb kord som hon ha bära våra ringar i till bröllpet.. :) Den är så fin.. Super nöjd är kikat på den ett bra tag nu och fick en mycket bra pris på den...

Blomsterkorg, Vit och Rosa

Visst e den fin.. :D

 

Tuwis fyller om 11 dagar och som ja sagt tidigare så har hon knappt inga sommar kläder då hon växt så det knakar så önskar oss kläder till henne och utomhus leksaker, för alla spadar , hinkar mm är lite vissna.. Men hittade även denna fina vår fleece till henne så hon oxå behöver en vår jacka som hon kan ha som skapligt...

 

VINDFLEECEJACKA BABY

Från polarn och pyret i stl: 104 finns på önskelistan...

Det hon mer behöver är pärlor, pyssel saker, böcker, duplo, barbie, barbie bil tjatar hom om när vi är inne i leksaksaffärer, spel älskar hon.. Ljudsagor..:D  lite tips oxh ideér iaf..

 

Nää ska försöka pilla i mig lite mat innan jobbet,försöka sa ja.. :D

 

ha en bra dag,.mys i solen åt mig me..

 

Pöss på er

 


Kommentarer
Postat av: Mirelle

Hej Sofia!

Som vanligt lika roligt att få följa din blogg!



Jag har lite kläder hemma som min dotter Livia har växt ur, hon är 5 år nu. Jag skickar gärna lite gamla kläder till Tuwa, eller gamla är de ju inte, det mesta är från H&M och det är en hel del Hello Kitty =).



Hör av dig till mig om du är intresserad så skickar jag min e-mail till dig.



Hälsningar från tvåbarnsmamman Mirelle!

2011-03-09 @ 15:22:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0