Näbbskor, check!

Idag har ja jobbat ett dagspass, det va jobbigt att kliva upp imorse.. Men men.. Tuwis o Mogge va ju vakna, för tuwis hade gjort en 2:a i blöjan då hon kom in te oss vid 5 imorse.. Så sedan dess va man i dvala..

Jobb passet har verkligen flytit på bra, tog bara 1 pass för att komma in idet igen, så känner att det är skönt att ja kommer ihåg så mycket som ja gör.. och idag vart ja så varmt välkomnad av alla dom som kom som ja känner sedan apu tiden.. Det är såå skoj.. Och så underbart skoj att vara tillbaka där ja trivs och verkligen vill vara! Toppen!

nu efter jobbet så åkte ja hem och hämtade min familj för att sedan åka och köpa ett par skor till tuwis som hon ska ha på bröllopet,, hittade ett par på H&M som verkar vara populära för stl. 25 va slut överallt, men så hade ja tur att ett par vart retunerade så ja la undan dom tills idag.. Men när vi nu kom hem så är dom dock lite stora, men vi får hoppas att dom blir bra till bröllopet! Hoppas hoppas, hon ska ju ha strumpbyxor i me...
Va även och hämtade servetterna till bröllopsdukningen, ville ju ha ljusrosa 40*40 cm servetter och det va svårt att få tag på, så fick beställa från tårtverkstan,, dom blir kanon till dukningen och våra fina servettringar.. :D längtar!!

Vi sitter och kllar på Landskampen och sedan lyxfällan och sedan Biggan antar ja och sängen!! Imorrn ringer kl. 05.55 igen dagpass och sedan är det fredagsmys på schemat efter ja o tuwis har hämtat mogge på jobbet..:D

Ha en bra torsdags kväll

Pöss på er

 


Kommentarer
Postat av: Annie

Så fina skor! Tuwis kommer bli så söt=) Kul att det går bra på jobbet, du är så duktig och proffsig gumman! Hörs snart-kram från oss

2011-03-04 @ 13:42:42
URL: http://minitass.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0