Onsdag

idag vaknade vi vid 9.30 och fick lite halv brottom... åkte sedan in till stan en sväng för att lämna in mina vigselringar som va tyvärr förstora.. :( men det skulle kunna gå och fixa.. Och fick ett mycket bra pris på det.. Ja vet att det kommer bli bra tillslut, har vart så mycket strul med dessa ringar.. Men nått ska väl gå emot oss i planeringen av bröllopet! Men ja vet att det kommer bli ett fantastiskt bröllop..  :D

idag köpte ja dom sista födelsedags presenterna till tuwis , blev en vår jacka och en leksak,, ;DKommer bli toppen bra!
Fick även min nya vår jacka, jag har inte på länge ägt en "vår" jacka så det kändes toppen.. och den va så fin... Kommer toppen..

Petra, Charlie och Björn har vart här en sväng, eller vart ett bra tag, dom åkte för en liten stund sedan.. Skoj.. och tuwis ville att dom skulle stanna.. Skoj och mysa med dom.. Så kommer dom på söndag igen på kalas, mysigt!!

Imorrn kommer mamma och ska ta med sig sin symaskin och ska hjälpa eller rättare sagt hon ska sy dukarna till bröllops dukningen.. :D Ska även se om ja även kan sy en gardin till tuwis rum med dala tyget.. Hålltummarna!

Detta tyg är det ja har , och vill så sådan gardin till henne, kan inte va så svårt va?? Eller, någon som vet hur ja gör?

Dalahäst rosa hiss

 


Kommentarer
Postat av: johanna

vart har du köpt tyget? :)

2011-07-06 @ 15:14:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0