Slappis dag

idag är det verkligen en slappis måndag för oss här hemma, vi sov eller ja halv sov fram till 10.30.. har inte sovit så bra inatt.. Lite orolig.. Mycket tankar.. om allt och inget!!! Inte bra när man ska sova kan ja lova.. vid 2.30 vaknade tuwis till och va lite ledsen för hon drömde nog tror ja.. Men ja bar över henne till våran säng och efter det så har ja sovit fram tills Mogge klocka ringde imorse kl: 6.. men men vissa nätter är så här!!!

Mogge är ju idag och jobbar första dagen på sitt nya jobb, känns underbart skönt.. Att han äntligen har fått ett heltids arbete! och det tycker han me! På en seriös firma me.. undebrart!

tuwis är ju idag ledig från dagis som ni kanske förstått, vi tog en mys frulle med rostade mackor och massa annat gott.. nu sitter vi och ser på Ice Age, dom är ju klockrena! ha ha ha

Ja ska försöka orka städa lite, och i em så tänkte ja att vi kanske ska baka lite inför helgen som kommer.. men ja vägrar baka bullar, ja orkar verkligen inte.. Så tror det blir muffins och kakor..och till barn kalaset så har tuwis bestämt att det ska vara chockladbollar med rosa strössel så klart.. ;) Det gillar ju barn och sedan en Hello Kitty tårta..

Nehe, nu ska tuwis gå på toan..

Ha en bra dag..

Pöss på er

http://megafonen.nu/susanne/wp-content/uploads/2010/04/Chokladbollar.jpg

 


Kommentarer
Postat av: Sofie

Men åh så gott med hemmagjorda chokladbollar! Måste göra någon dag :)

2011-03-14 @ 20:17:46
URL: http://sofnys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0