Utedag..

ja dagen har gått i slappar teknet... vid 13,oo så kläde vi på oss och gick ut i vår vädret.. Även att solen inte va framme så kände man att det börjar bli vår.. Helt underbart, tulpan lökarna har kommit upp, crocus lökarna tittat också upp... Då är det vår!! Eller?
Det vart en promenix upp till centrum för att lägga på ett paket på posten och sedan gick vi förbi guns dagis där som va på väg ut. så vi va där en sväng och va ute.. tuwis busa som aldrig för.. leka med geggamojja är skoj.. hon va så skitig.. Hon hittar kompisar överallt och det är skönt..
Sedan vart det en promenix hem så när vi kom hem så hade vi vart ute och busat i sammanlagt 3h, och det har vart så skönt..
När vi kom hem så började ja laga mat och undertiden så började tuwis busa med sitt pippi hus och helt plötsligt så la hon sig på hallgolvet och somnade rakt upp och ner.. Det är inte likt Tuwis kan ja lova.. Efter ja fått äta sj då mogge jobbat över så la ja henne i min famn och hon somnade om igen.. Det va såå mysigt.. Mammas lilla hjärte gull...

Mogge kom hem vid 18.00 då låg ja o tuwis o sängen och halv sov, skönt.. Nu sitter vi alla i soffan och slappar.. Tuwis springer iof runt och dansar, hoppar o har sig!!!

Imorrn ska tuwis till dagis första dagen på 1 vecka, jag ska på arbetsintervju.. :) Håll tummarna för att det går vägen.. efter det ska ja hem o hämta sessan från dagis och efter det åka och köpa cyckel till tuwis som hon ska få när hon fyller.. Hon har pekat ut vilken hon vill ha och har en bestämd åsikt hur den ska se ut.. :) Snuttisen!!! Ska få sin första cyckel, vilken grej.. Lila speciellt för oss som för henne.. :D Min tjeja har blivit stor...

Nehe, nu är det dax för halv åtta hos mig.. :D

Trevlig kväll

Pöss på er

 

 


Kommentarer
Postat av: Fru Jensen

När du skriver sådär får jag panik! Vad är det för småpill du tänker på? Jag är så himla rädd för att missa nåt...



Nu har jag lagt till dig också :-)



Tack gumman <3



Kramis

2011-03-15 @ 01:48:08
URL: http://fru-jensen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0