Solen är här...

ja denna helg har verkligen vart lugn och skön inga måsten.. underbart!
Söndagen vaknade vi upp alla samtidigt och tog en lång och rigäl frulle, sedan så gick Mogge o Tuwis ut och ja städa lite inomhus och satte på kaffe för att sedan gå ut oxå.. Alla på gården va ute så Tuwis busa för fullt med dom andra barnen medans vi föräldrar satt och drack kaffe o hade det trevligt i solen.. Underbart..
Gick in vid 13.30 tiden för att äta lite lunch, och sedan gjorde vi oss iordning för att åka iväg, skulle våldgästa familjen Eriksson/ Nyhlén, vårt barn o deras kids leker så bra tillsammans,lugnt och stilla.. Och dom har ju en dröm trädgård så tuwis trivdes..
Bjöds på fika och mycket sol, Jimmy drog i gång sin cross så kidsen fick åka men Tuwis ville inte och hon sa (trodde) att det va en gräsklippare... ha ha ha gullunge..
När vi kom hemmåt vid 18 ståret så åt vi grillad kyckling och potatis sallad, mumma.. och då såg ja hur bru/röd ja hade blivit efter timmar i solen.. Fint.. älskar´t.. mer bara!
Ja färgade även håret igår kväll, men det gick ju åt pipan, så någon som är villig och hjälpa mig att färga en gång till? omg, för det är inför bröllopet..

I dag måndag, menas jobb, ja jobbar kväll.. synd i detta underbara väder men men så är det, pengar måste ju in.. Tuwis e på dagis...

Nehe lite kaffe innan ja bör ge mig iväg..


ha en strålande dag..

pöss på er

http://2.bp.blogspot.com/_lWaj5YCBFds/TBh533a4XMI/AAAAAAAAAs4/M8BoH-lv-eE/s400/sol.jpg

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0