Tagit helg!

Nu är ja ny duschad och sitter i ser på bär min dotter är som en fisk i badkaret, hon lattjar för fullt! Så skoj i se henne:)

Vart en bra dag på jobbet, efter det hämta sessan på dagis, när ja kom så stod alla barnen i dansa till Eric Saade :) gullungar!!

När vi kom hem då hade dagis korten kommit, men tror ni ja blev överraskad när ja ska se på dom helt plötsligt så är det ett annat barn på bild:- Tuwis kommentar: men mamma, det är ju inte ja, vem är han. honom känner vi inte! -mopp det gör vi inte! Aldrig sett barnet förr! Så va tvungen att sätta mig och ringa Jarocka och berätta vad som hänt.. Mindre skoj men men!

Nu har ja o Tuwis tagit helg, imorrn ska vi städa och förbereda för helgen.. Blir kalas både lördagen o söndagen! Så fullt upp även denna helg!

Men ikväll ska vi slappa bar iaf...

Hoppas ni får en bra kväll...

Pöss på er


Kommentarer
Postat av: Ekke

Var med och tävla om en biobiljett: http://www.ekke.se/vinn-en-biobiljett/

2011-11-18 @ 01:22:34
URL: http://www.ekke.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0