Bättre idag, underbart!

ja, idag mår ja mycket bättre.. Huvudvärken och snoret sitter dock kvar men det kommer det troligen att göra ett tag.. Brukar det! Iof så har ja inte drukigt kaffe sedan i lördag så kan va en bo i dramat me ang, huvudvärken..
Men nu har ja tagit en kopp espresso iaf får se om det gör susen.. :D
Igår em, så blev det en sväng på Maxi, för att inhandla det nödvändigaste och även en kötbulle meny på IKEA, ja orkade verkligen inte att ställa mig och laga mat för ja mådde piss.. Men panodil i kroppen gör susen..
Men efter ca 2 h ute så va ja klippt slut när ja kom hem.. så ja somnade på soffan omg.. sjukt eller hur? Då är det nått som inte stämmer..
Men men jag återhämtade mig lagom tills Tuwis skulle nattas och sedan tittade vi på Pirates of Carabien den nya, den va sådär måste ja säga..
Jag tycker ju personligen att dessa filmer är lite sådär över lag, inga favvo filmer direkt men men, måste ju ha sett dom.. :)
Solen strålar det är skönt ute om man bort ser från stormen men ska åka och göra lite ärenden och sedan förhoppningsvis ställa mig och göra en köttgryta, vart så sugen på det igår när ja fick tillbaka smaken,, så hoppas ja hinner det.. :)
Nehe, ha en bra dag..
Pöss på er
Tuwis igår körde sista biten hem.. :D
Ps. såg ju på BridesMaids igår, hade verkligen längtat till att få se den, men ja blev faktiskt lite besviken va inte alls så bra som ja hade föreställt mig den.. Men men nu har ja sett den iaf.. Tur att ja såg den själv och inte med min man för han hade bara suttit och suckat och sagt vilken skit film.. ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0