Helgen

Helgen började ju jäkligt bra måste ja säga.. Ladies Night med tjejerna.. Vilken grym kväll...
I lobbyn innan så sjöng jag och johanna kareoke 2 gånger skit skoj skulle bara kunna fortsätta o sjunga o sjunga så himla skoj.. Ja & Johanna krossa alla andra.. ;)
När vi satt och åt så kommer Anders Timell och serverar och självklart passar vi på att ta ett kort.. :D Och han blev rädda av mias tattueringar.. *asg* han sprang mellan borden hela tiden. så skoj!
Showen va helt fantastisk som vanligt.. Brolle va me som nybliven pappa.. Järvheden va klockren, han både sjunger som en gud samt en bra stand up artist... och ser bra ut om ja säger så... ;)
Martin är ju nått över det vanliga, han är helt underbar på alla sätt,, läcker som faaan, sjunger som en gud.. Jag älskar verkligen Martin Stenmark... Vilken artist!!!
Efter detta så hamnade vi på Allstars där det hände en viss rolig sak.. hahahahah eller vad sägs Mia.. ;) Sedan så drog ja o Mia till Sliver/Harrys.. Johanna tackade för sig där då hennes lilla Milo fyllde 1 år dagen efter...
Men på sliver sprang vi på Brolle, Järvheden, Timell mfl.:D
Vi hade så himla skoj som vanligt, eller hur Mia!! Vilken jäkla kväll, önska att den aldrig skulle sluta.. ja a hemma vid ca kl 03..
Igår lördag va ja inte så piggelin kan ja lova, sov till 12,30 och sedan upp och försöka piggna till, duscha och sedan följa me familjen till Maxi, men då började bakfyllan komma mer, vart skaplig kallsvettig så plockade på varor fort och satte mig sedan i cafeterian och tog en coca cola.. hahahahaha
Hem och laga mat, mogge drack vin men det gjorde inte ja kan ja lova, cola va bra för mig.. *asg*
idag va ja bättre, va uppe vid 10,00 och det bjöds på familjefrulle, mys,, sedan göra oss i ordninf för att åka på bio.
Skulle gå på nya Nalle Puh filmen.. Vi åt lunch på stan, tuwis tycker att det är så roligt..
Filmen va så där tycker ja o mogge men Tuwis gillade den, och det är ju det som e det viktigaste..
Nu sover snuttis , imorrn är det måndag och dax för jobb igen.. ett helt år kvar tills nästa Ladies Night.. :( Låååååångt!
nehe, njut av bilderna..

Kommentarer
Postat av: Sofie

Men va f_n, Brolle eller?! Inte avis alls! ;)

2011-10-23 @ 21:56:31
URL: http://sofnys.blogg.se/
Postat av: Linda

Är du gift? I så fall säger jag bara stackars Man!!! Hur fan kan man bete sig som du gör? Skulle du uppskatta om din man satt och skrev om heta tjejer, att det hettade till osv. Hm? Vilken konstig människa du verkar vara. Jag skulle inte lita på dig!



//Linda

2011-10-25 @ 19:55:26
Postat av: Tess

like this -----> http://www.facebook.com/pages/Brolle-Wallmark-Lets-Dance-2012/142293459208772 & spread further

2011-12-24 @ 20:54:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0