Inte mycket bätte, men lite!

Gårdagen va inte roligt kan ja lova er, usch vad ja avskyr att vara sjuk... :(
Jag låg i stort sätt hela dagen i soffan och sov, tvungen att gå på toaletten va man ju, men ja vänta in i det sista!!
Usch va tråkigt det är..
Mogge & Tuwis gick ut och lekte på dan och latja, men ja orkade inte och hade ingen större lust med det... Febern kom tillbaka på em och tempen visade då 39,3 så ja va däckad kan ja lova..
Det är så tråkigt, för när ja får feber så är ja däckad, ja kan inte ta mig upp.. Mår piss då.. så tycker synd om Tuwis då kan ja lova.. att ja inte orkar leka med henne och så.. Men men så är det ibland,, Tur att mogge va hemma och kunde latja..
Fick inte heller i mig mat igår, hade ingen aptit, ingen ork.. och maten smakade inget... all smaka va bara borta.. Hatar verkligen att äta när man är sjuk och man tappar smaken... :( Men vätska fick ja i mig iaf.. så det är  ju bättre en inget..
I dag visade tempen 38,7 lite lägre men inte mycket, men jag proppade i mig 2 panodil direkt och fick imig lite thé och smörgon..
Nu ska jag lägga mig i soffan framför BridesMaids och njuta och längta tillbaka till vårt underbara bröllop...

Kommentarer
Postat av: Sofie

Krya på dig! Kram

2011-10-03 @ 21:49:12
URL: http://sofnys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0