Måndag

japp måndag redan..igår va det söndag och vi va på husvisning,, vi gillade läget, huset om vi får fixa lite som vi vill.. men det fanns potetsial till att göra det vi vill.. Skulle vilja köpa det, båda två! Har pratat med banken och allt är klart inför att börja budgivning men ringde och prata med min man för en stund sedan.. och vi kom överens som att vi ska ta en diskution om det igen..
Fick lite kalla fötter när ja lämnade snuttan på dagis, att se alla barn så glada över att hon kommer och hon & oliver, dela dom skulle krossa henne och oss.. Dom har hängt ihop sedan bebis ålder och dom är så tajta på dagis.. Skulle göra så ont i våra hjärtan att riva upp henne från dagis som hon trivs så bra på, allt funkar klockrent.. Hon känner sig trygg med alla där.. Får se om det dyker upp nått här i närheten ist, eller linghem.. håll tummarna för det!
Natten har vart tuff, tuwis hostar nått enormt, hoch hon säger att det kliar i halsen, så hon frösöker hosta när hon igentligen inte behöver.. :/ Snuttan.. Så inatt har vi puffat, gett hostmedicin, vatten och snytit näsan..
Mogge gick ut och la sig i soffan på efter natten för att få lite vila, han skulle ju upp o jobba.. hoppas verkligen han fick sova lite, för ja o tuwis hade lyckats somna när han åkte sedan..
Hoppas på att natten som kommer bli lugnare..
Nehe, dammsuga innan duschen kallar och sedan gasa mot Kirurgen...
Hoppas ni alla får en bra måndag..
Pöss på er


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0