Ny mobil.. :D

Igår så vart jag med ny mobil på pappret iaf, den va beställningsvara så får den nästa torsdag, så det ser ja mycket fram emot.
Stod i valet och kvalen mellan Nokia N9 och Samsung Galaxy S2, men det blev en samsung till slut och såklart en vit sådan.. :) Längtar..
Bror min har en sådan och den är så grym, vilken kamera.. Älskar´t och ja som använder mobil kameran mycket är glad över en bra sådan..:D
Idag har det vart jobb dag och jag har för en gång skull vart pigg på ett morgon pass, kan bero på att när ja kom hem igår kväll efter jobbet så hoppade ja in i duschen sedan rakt ner i sängen och somna ca 23.15 och det är mycket bra för att vara mig och jobba kvälls pass och sedan dag pass.. Ja brukar ja svårt och sova då på natten...Men det har vart en mycket bra dag... :D
Hämtade Tuwis från dag och sedan hem och fixa käk och nu sitter ja propp mätt i soffan och slappar medans barn o man badar.. Snart börjar sjukhuset och det kan man ju INTE missa... :D
Nästa måndag kommer dom börja sända uppe från oss, spännande.. :S hihihi
Idag kom även våra nya gardiner till köket och vilken skillnad det blev, jätte fint och ljust, ska bara köpa nya lampor samt krukor o blommor så kommer det bli kanon.. :D Därför vill ja till ullared snart.. :)
Nehe, klockan närmar sig 19,00 så ha en bra kväll..
Pöss på er

Kommentarer
Postat av: Enna

Är den mobilen bra??:) Har funderat på en sån:)

2011-10-13 @ 01:37:22
URL: http://ennizen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ni har kommit till Sofias blogg;
jag är mamma till två underbara tjejer, och fru till Mogge!

Här kan ni följa mig och min familj och vår vardag läsa och följa våran kamp och vår dotter Tyra som vi höll på att förlora den 1/1-2013 pga felbehandling och ett oupptäckt hjärtfel!
Hon hamnade i ECMO och låg sedan 5 veckor på BIVA i Lund där vi även fick det tragiska beskedet att hon fått hjärnskador samt att hennes syncetra är helt förstört!

Finns även på Facebook: Hjärtebarn

RSS 2.0